Skaderådgivare

Skaderådgivare

Vi söker nu ytterligare en grym Skaderådgivare till vårt Skadecenter på Vättersnäs, JönköpingHar du ett gott humör, en skicklig kommunikationsförmåga och är serviceminded? Arbetar du dessutom i en liknande roll inom bilbranschen idag? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Om dig

Som Skaderådgivare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och engagemang får möjlighet att hjälpa kunden till ett enklare liv. Du är en teamspelare som bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Vidare är du lyhörd, nyfiken och bra på problemlösning vilket gör att du finner rätt lösningar för kundens behov. Du har god kommunikationsförmåga och kan på ett snyggt sätt anpassa din kommunikationsstil beroende på mottagarens tekniska kompetens. Du skapar arbetsglädje och har ett gott humör!

Du har en stark passion och intresse för bilar. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom bilbranschen är det mycket meriterade, likaså erfarenhet inom system som Kobra och CAB/CABAS. Goda datorkunskaper är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Office-paketet. Vidare är B-körkort ett krav.
   Om jobbet
   Som Skaderådgivare kommer du att ha en nyckelroll i skadeprocessen genom att säkerställa att vi hanterar varje kunds ärende på bästa möjliga sätt. Vi på Holmgrens Bil är måna om att arbeta med teknik i framkant, därför kommer vi under 2023 testa AI-kalkylering, vilket i praktiken innebär att en robot genomför skadebesiktningen av kundernas bilar.

   Arbetsuppgifter
   Skade- och garantiärenden
   Bedöma olika typer av bilskador, offertframtagning och fakturering
   Rådgivning och service till verkstadens kunder
   Tätt samarbete med verkstadsteamet och försäkringsbolag
   Utföra dagligt arbete i Kobra och CABAS

   Omfattning: Heltid, 100%
   Arbetstider: Dagtid, måndag- fredag
   Placeringsort: Vättersnäs, Jönköping

   Tillträde: Omgående/ Enligt överenskommelse

   Vad Holmgrens Bil erbjuder
   Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

   Läs gärna mer om oss här.

   Ansökan
   Ansök senast 19 februari 2023. För mer information om tjänsten kontakta platschef Senad Hodzic på mejl senad.hodzic@holmgrensbil.se

   Välkommen med din ansökan!
   Mer info
   Område Jönköping stad
   Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.