Hoppa till innehåll
Holmgrens Bil logotyp

Ekonomiassistent - Sommarjobb

Om oss
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. Vår starka drivkraft är att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är ser vi att det är viktigt att vi inom företaget har teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om jobbet
Som ekonomiassistent arbetar du med uppgifter inom löpande redovisning samt vår kund- och leverantörsreskontra. Det innebär bland annat hantering av leverantörsfakturor i vårt EFH-system Palette, leverantörsbetalningar, kundinbetalningar, kravhantering, kassaredovisning löpande bokföring och andra förekommande uppgifter på vår ekonomiavdelning. I ditt arbete behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Om dig
Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola/universitet, gärna som första- eller andraårselev då du har möjlighet att komma tillbaka till oss under flera semesterperioder under din studietid. Du kanske har tidigare erfarenhet av arbete inom löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra.

Du har lätt för att skapa goda relationer. Du är en teamspelare och drivs av att hjälpa andra. Ordning och struktur är viktigt för dig och du har en hög administrativ förmåga med ett starkt fokus på deadlines. Du är nyfiken, snabblärd, driven, initiativtagande, lösningsfokuserad, självgående med en hög grad av ansvarstagande. Din attityd är serviceinriktad och positiv.

Tjänsten är på heltid med start i början av juni, exakt start- och slutdatum kan diskuteras så länge du har möjlighet att vara på plats vecka 25-32.

Ansökan
Ansök senast 10 april 2023. För mer information om tjänsten kontakta redovisningschef Sara Andersson, 036-34 78 52 eller sara.andersson@holmgrensbil.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, vänta inte med att ansöka till sista svarsdatum, då tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare