Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du vara en del av ett inkluderande företag med stark framåtanda och en välkomnande kultur? Trivs du med ett varierande och självständigt arbete? Om du dessutom vill ta ansvar och känner stolthet över ett väl utfört arbete, då kan jobbet som Servicetekniker hos oss på Heras vara rätt jobb för dig!

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Vi skyddar det du värderar högst.

I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 6 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 6 olika länder. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden och med ett ökat orderflöde behöver vi förstärka och bli fler.

Din roll som Servicetekniker

På Heras sätter vi helheten i fokus. Det är viktigt för oss att hjälpa varandra och alltid sträva efter att ta hand om våra kunder på bästa sätt. I din roll som Servicetekniker innebär det att du kommer att arbeta med nyinstallationer, drifttagning, service och reparationer av grindar, bommar och larmstaket.

Som Servicetekniker hos Heras har du en aktiv roll i teamet som innebär att du har ditt fokusområde på utförande och i att vara hjälpande och bidragande i försäljning av våra tjänster för den lokala marknaden.

Arbetet utgår från vårt kontor i Jönköping men vårt upptagningsområde är större än så. Detta innebär att tjänsten medför längre och kortare resor med bil.

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du trivs att arbeta utomhus och tycker om att möta våra kunder. Du är noggrann och pålitlig och trivs med att ta det ansvar som mycket frihet kommer tillsammans med. Du har ett prestigelöst sätt och delar gärna med dig av det du kan till dina kollegor. Som person är du positiv, vill lära dig och att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi ser att du som arbetar i denna rollen har erfarenhet och kunskap om svagström. Då jobbet innebär resor med bil är B-körkort ett krav. För att vara lyckosam i rollen och kunna möta våra kunder på bästa sätt, behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Du kommer att få arbeta med:
  • Service, reparation och underhåll av grindar, bommar, pollare, larmstaket m.m
  • Driftsättning av nya enheter
  • Aktivt skapa nöjda kunder genom god service och problemlösning

Hos Heras kommer du att få:
  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas och växa med oss
  • Ett internationellt bolag i en spännande bransch
  • En arbetsgivare som uppmuntrar till delaktighet
  • Kollektivavtal och trygga anställningsvillkor

Låter detta som din nästa möjlighet, skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Fredrik, på fredrik.strang@heras.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen hör du av dig till HR chef, Maria, på maria.maki@heras.se

Urval sker löpande och annonsen kan komma att stängas i förtid.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Heras är en europeisk ledande helhetsleverantör av permanenta och tillfälliga lösningar för områdesskydd. Vi är verksamma i över 24 länder och har mer än 1100 högkvalificerade experter.

Liknande jobb