Hoppa till innehåll
Hedin Bil AB logotyp

Marknadskoordinator Porsche Center Jönköping och Borås

Hedin Performance Cars AB, som idag bedriver sex Porsche Center i Sverige - Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå, är Sveriges största Porsche-återförsäljare.

Att arbeta på Hedin Performance Cars medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Performance Cars ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
  Vi söker en ambitiös Marknadskoordinator till våra Porsche Center i Jönköping och Borås. Du älskar att arrangera event och möten, har förmågan att snabbt skapa goda relationer och intresserad av marknadsföring. Du är positiv, driven och har god förmåga att kunna se lösningar och inte problem. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och är organiserad.

  Din roll som Marknadskoordinator innebär ett dynamiskt arbete där du har många bollar i luften samtidigt. Ena dagen kan du planera ett event, andra dagen kan du följa upp statistik. Mitt i kan du behöva skicka ut ett nyhetsbrev, och kan då prioritera om i dina övriga uppgifter.

  Du får jobba på ett företag som befinner sig i en expansionsfas med full fokus framåt, tillsammans med likasinnade och drivna personer som älskar att leverera på toppnivå. Att få jobba med ett av bilmarknadens absolut starkaste varumärken, gör inte jobbet tråkigare.

  Då detta är en delad tjänst mellan Porsche Center Jönköping och Porsche Center Borås, kommer resor mellan anläggningarna att förekomma. Företaget erbjuder givetvis färdmedel för tjänsteresor.

  Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vårt starka marknadsteam och rapporterar till Försäljningschef i Jönköping.

  Dina arbetsuppgifter kommer vara följande:
  • Arrangera, planera, genomföra och delta på kundevent
  • Ta hand om visningar och leda möten med kunder
  • Skapa content och driva sociala medier
  • Skriva nyhetsbrev
  • Hantera statistik, nyckeltal och följa upp marknad- och affärsplaner
  • Organisera, planera och följa upp kampanjer och marknadsföringsaktiviteter
  Din profil

  För att du ska trivas som Marknadskoordinator hos oss tror vi att du är en social person som gillar att ha mycket att göra. Du har förmodligen utbildning inom exempelvis Event Marketing & Management, marknadsföring alternativt har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  Du är en lagspelare och tycker om att stötta dina kollegor, och du kan utan problem också jobba på egen hand. Att du kan uttrycka dig bra i skrift på svenska är en självklarhet och har förmågan att anpassa och prioritera ditt arbete utifrån dagens behov. Eftersom din roll innebär många olika och varierade uppgifter är det en förutsättning att du är stresstålig.

  Rollen som Marknadskoordinator kommer kräva mycket engagemang och passion för det vi arbetar med, både vardagar, kvällar och helger. Företaget finns idag på 6 orter i Sverige, resor förekommer och är en del av jobbet.

  Tror du att vi är rätt arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan idag!
  Mer info
  Kontaktperson
  Martin Bengtsson
  Email
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  30 apr. 2023 (29 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare