Hoppa till innehåll
HABIL i Jönköping logotyp

Kundmottagare/Servicerådgivare

Ansök nu
Vi söker efter dig som vill bli en del i vårt professionella serviceteam och ta dig an rollen som Kundmottagare/Servicerådgivare vid vår fullserviceanläggning i Jönköping.

Som Kundmottagare/Servicerådgivare är du vår verkstads ansikte utåt och den viktiga länken mellan tekniker och kund. Du arbetar proaktivt genom att kontakta våra kunder och boka deras bilar för service, vidare planerar du in arbete i vår verkstad och efter utförd service är det du som lämnar ut bilen till kunden och tar betalt.

Har du goda fordonstekniska kunskaper är det meriterande, eller så har du gedigen erfarenhet från bilbranschen och en servicekänsla ut i fingerspetsen.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, du värdesätter att vara del av ett team där alla drar åt samma håll. Det är naturligt för dig att i mötet med andra skapa positiva och samarbetsinriktade relationer oavsett om det är med kollegor, kunder eller andra samarbetspartners.

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Du ska ha god datavana och behärska Office-paketet. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Du behöver också ha god läsförståelse i engelska. Kunskaper i fordonsdatasystem och/eller CABAS är mycket meriterande men inget krav.

Vårt erbjudande till dig
  • Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete.
  • Du kommer dagligen jobba med våra varumärken Peugeot, DS, Opel, Citroen och Mitsubishi.
  • Arbete i en fantastisk bilanläggning och ett företag med blicken framåt, varierande och ansvarsfullt arbete med ett härligt team
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Servicemarknadschef Jimmy Olander, tel. 036-30 48 61 eller på jimmy.olander@habil.nu Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juli 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

HABIL grundades 2004 och ingår numer i en dynamisk företagsgrupp.
Vi finns representerade i Örebro, Norrköping, Eskilstuna och Köping. Vi är 20 anställda i Jönköping och ca 100 st i gruppen. HABIL erbjuder försäljning av privat-, företags- och transportbilar. Anläggningen innehar en fullserviceverkstad samt försäljning av reservdelar.

Vi representerar Citroen, DS, Mazda, Peugeot, Opel och Mitsubishi.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare