Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Strategisk inköpare inom mekanik till Tekniskt Bolag i Huskvarna!

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet som strategisk inköpare med ett intresse för mekanik? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en spännande och komplex miljö hos ett bolag med stor teknisk framgång? Då kan du vara den vi söker! Genom att vi tillämpar löpande urval är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
Som strategisk inköpare kommer du ha stort ansvar för vår kunds samarbeten med konstruktion i utvecklingsprojekt där din uppgift är att ansvara för inköpen för dina delområden. Vidare kommer du att vara navet mellan projektledare och leverantör för att säkerställa att hålla tidsplan, kostnad och säkerställa kvalité. Du kommer att välkomnas till ett familjärt team med bred erfarenhet att luta dig mot i början av-, såväl som under arbetets gång.

Som strategisk inköpare kommer du även ansvara för att driva olika förändringsarbeten i organisationen med avseende på att underlätta prototypflödet tillsammans med övriga intressenter och leverantörer. Som strategisk inköpare har du delvis ansvar för att genomföra upphandlingar och skriva prisavtal med befintliga, såväl som nya leverantörer. Rollen innebär ett kontinuerligt underhåll av leverantörsrelationer och då det är många projekt som löper parallellt med varandra ställer detta krav på struktur och ordning.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Hantera din leverantörsbas.
 • Stödja affärsområdets projekt och program med kommersiellt ansvar och kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen.
 • Ansvara för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtalen.
 • Se till att inköpsstrategin, inköpspolicyn och procedurerna är uppfyllda.
 • Vara en kontaktpunkt för hantering av relevant inköpsinformation.
 • Vara en viktig funktion i digitaliseringsresan och utveckla arbetssätten.
 • Vara en nyckelmedlem med ansvar för dataanalys.
Vi söker dig som:
 • Har en eftergymnasial utbildning, exempelvis Industriell ekonomi
 • Har tidigare erfarenhet som strategisk inköpare.
 • Tidigare erfarenheter av att samarbeta med leverantörer
 • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
 • God affärssystemvana
 • Har erfarenhet av att jobba inom ett tekniskt bolag.
Vi tror att för att lyckas i rollen har du ett kommersiellt och tekniskt intresse samt har en fallenhet för relationer. Du är driven och öppen för nya idéer samt besitter goda sociala egenskaper. Vi söker dig som är en naturlig ledare som är van vid att ta kontakt och skapa nätverk, både internt och externt. Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att vara en lagspelare då det finns ett tätt samarbete med många olika funktioner internt så som andra strategiska och operativa inköpare, kvalitetsfunktioner, konstruktion, planering, projektledare med flera. För att lyckas i tjänsten krävs även en vilja att lösa problem och jobba proaktivt med att identifiera och genomföra ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Huskvarna/Jönköping
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman, Rebecka.forsman@friday.se
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängqs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Mölndal
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Ekonomi
Företagslogga