Hoppa till innehåll

Operativ Inköpare Till Saab Huskvarna

Har du tidigare erfarenhet från att jobba med inköp eller administration? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en drivande roll med mycket ansvar? Då är du varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som Operativ Inköpare!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker nu efter en operativ inköpare till Saab i Huskvarna. Teamet består av operativa-, strategiska inköpare samt komponentingenjörer som arbetar inom elektronik. I rollen kommer du bland annat vara ansvarig för materialförsörjningen till produktion, orderläggning samt administration. Rollen bygger på mycket kommunikation internt men även med externa leverantörer. Saab erbjuder en dynamisk miljö med goda möjligheter att utvecklas och utmanas internt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Orderläggning
 • Fakturering
 • Dialog med leverantörer
 • Bevaka leveranser
 • Orderhantering och orderuppdatering
 • Reklamationer
 • Leverantörsutveckling samt varugruppsarbete
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en utbildning inom området alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Inte är rädd för att utmanas i inköpsprocessen
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska
Det är meriterande om du har:
 • Har erfarenhet av att jobba i IFS eller motsvarande
 • Tidigare jobbat i ett tekniskt inriktat bolag
För att trivas i rollen tror vi att du som person har ett stort eget driv, är självständig, strukturerad och trivs bra i en administrativ roll. Du är genuint intresserad av hur olika projekt drivs och uppskattar att jobba på ett bolag där din prestation uppmärksammas och finns möjlighet att avancera internt. Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Vi tror även att du är initiativrik person som gillar att få saker att hända, du trivs med att arbeta i grupp och ha flera olika kontaktytor och processer ingång parallellt.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om Saab här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Huskvarna
 • Start: Omgående, alt. enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Karlskrona
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb