Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Testingenjör

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du nyexaminerad civilingenjör med intresse för problemlösning, teknik och att jobba praktiskt? Vill du jobba med global utveckling för ett väletablerat bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan den här tjänsten vara något för dig, sök redan idag!

Om tjänsten:
Som testingenjör hos Saab i Huskvarna kommer du bli en del av ett team som arbetar med verklighetstrogen simulering och konfiguration av Saabs produkter. I rollen kommer du att få arbeta med att testa och vidareutveckla simulatorer. Du kommer som testingenjör att få jobba kreativt och praktiskt med produkterna, driva samt utveckla test framåt. Vidare kommer tjänsten också att innefatta problemlösning och analys av komplex testdata.

Om kundföretaget:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. SAAB ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Vi söker dig som:
  • Har en civilingenjörsexamen inom datateknik, elektronik, eller likvärdig utbildning.
  • Har ett genuint tekniskt intresse.
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande men inget krav om du:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
För att trivas i den här rollen tror vi att du som person är ansvarstagande, strukturerad, analytisk och en lagspelare som gör ditt bästa för att bidra till gruppens prestation. Vi tror även att du som söker är en lojal, nyfiken och en positiv person.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid.
  • Start: Sommaren 2024.
  • Placering: Huskvarna.
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic.
  • Lön: Marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Liknande Jobb

Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 mars 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?