Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Embeddedutvecklare

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett intresse för hårdvarunära programmering och är redo för att ta nästa steg i karriären? Se då hit! Friday söker nu efter en junior embedded-utvecklare som vill arbeta på innovativa SAAB. Varmt välkommen in med din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker nu en Embeddedutvecklare till SAAB med placering i Huskvarna. Du kommer ingå i ett team på 8 personer och kommer omringas av juniora såväl som seniora kollegor.

Du kommer arbeta i ett medelstort projekt där du till exempel kommer arbeta med testning. I din roll kommer du skriva testkrav samt genomföra test för att identifiera eventuella buggar och säkerställa att produkten fungerar som den ska. Vidare kommer du även att arbeta med hårdvarunära programmering. Dina arbetsuppgifter består av att implementera ett system och koncept på plats där du får möjligheten att bygga koden från grunden. Möjlighet finns för att testa sig fram och på sikt kunna specialisera sig.

OM KUNDFÖRETAGET:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektro, mekatronik, teknisk fysik, embedded eller motsvarande område.
 • Besitter goda kunskaper i C-programmering.
 • Har ett stort tekniskt intresse.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är inget krav, men meriterande om du har:
 • Kunskaper i Python.
 • Tidigare erfarenhet från att arbeta i Linux.
 • Tidigare bekantat dig med Raspberry Pi.
För att trivas i den här rollen tror vi att du som person är analytisk, duktig på att se och förstå problem samt ha en känsla för det formella och dokumentation. Du ska även vara detaljorienterad samt ha en vilja och tålamod till att lära dig och utvecklas.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningen har vår kund krav på säkerhetsklassplacering vilket kan medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Sommaren 2024
 • Placering: Huskvarna
 • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Liknande Jobb

Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 mars 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?