Kyltekniker till Francks Kylindustri i Jönköping

Kyltekniker till Francks Kylindustri i Jönköping

Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och samtidigt med stark lokal förankring. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Se gärna vår film om Francks.

Om tjänsten

Som tekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du kommer att arbeta med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du kommer att både få arbeta självständigt, men också i team samt att du är en viktig representant för Francks Kylindustri. Rollen som servicetekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans.

Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som (kyl)tekniker söker vi dig som har
  • ett brinnande intresse för teknik och lärande
  • några års erfarenhet av liknande arbete
  • goda el- och styr/reglerkunskaper
  • goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort
  • datorvana i PC-miljö
Meriterande om du även har erfarenhet av CO2 och Ammoniaksystem.
Som person är du
  • driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad
  • affärsmässig och sätter kunden i centrum
  • nytänkande och omsätter detta i verkligheten
För att trivas i rollen behöver du vara både självgående och ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag

Nyfiken på att veta mer:
För mer information om tjänsten kontakta:

Martin Karlsson, Jönköping
070-670 58 12
martin.karlsson@francksref.com
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Francks Kylindustri är ett av Sveriges största privatägda kylföretag som sedan 1950-talet legat i framkant i utvecklingen av industritekniska lösningar inom kyla och värme för att öka produktiviteten hos kunder och därigenom minska miljöpåverkan i samhället. Vi är ett entreprenad & service/tech-bolag inom området industriell och kommersiell kyla. Vi har kontor på runt 30 orter i Sverige.

Vi jobbar för att skapa team som karakteriseras av en framåtanda att nå mål och ambitioner, där allas åsikter är viktiga och vi kontinuerligt lär oss av våra erfarenheter och av varandra. I kombination med kreativa team och en stark teamkänsla tror vi att medarbetare trivs och utvecklas, att vi kan leverera kvalité och innovation till våra kunder, att vi som bolag växer hållbart och lönsamt - för att bidra till en bättre värld.