Eventtekniker/resande montör med hantverkar-bakgrund

Eventtekniker/resande montör med hantverkar-bakgrund

Om tjänsten
Monteringsarbete vid tillfälliga installationer av eventmaterial och teknik vid t.ex. mässor, företagsarrangemang, utställningar, konferens, konserter och liknande. Tjänsten utgår från vårt kontor & lager i Jönköping och innebär mycket resor och hotellnätter - mellan 50-60 resdagar per år. Vi jobbar främst i södra Sverige, Norden och i viss mån Europa. Som montör är du i de flesta fall även chaufför/transportör av vår utrustning. Vi jobbar ofta när andra är lediga – d.v.s. mycket kvällar och helger. Om du letar efter ett dagtidsjobb, med regelbundna tider på en och samma ort, så är detta ingen tjänst för dig.

Vem är du?
Du tycker om ett varierat arbete, både individuellt och i grupp. Du är van vid att jobba praktiskt och med eget ansvar. Du är allmänt händig, tekniskt intresserad och gillar att bygga och montera saker från idé till färdigt resultat. Du tycker om att samarbeta med andra människor. Att möta kunder är en rolig del av ditt arbete och du gör ditt bästa för att göra dem nöjda. Du är pålitlig, prestigelös och självständig. Du har troligen en praktisk utbildning i botten och/eller likvärdig erfarenhet genom tidigare arbete.

Vi söker dig som är:
  • Noggrann och har ett öga för detaljer
  • Flexibel & serviceinriktad
  • Lösningsorienterad och stresstålig
  • Van vid att planera och strukturera din egen arbetsdag
  • Uthållig och slutförande
Du får gärna ha liftkort samt truckkort, men det är inget krav.

Krav:
  • Körkort klass B (C och CE-kort är mycket meriterande)
  • Svenska i tal och skrift (engelska och andra språk är meriterande)

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett växande företag där vi är måna om våra anställda och deras trivsel på lång sikt. Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsgivare med bra löner, förmåner och villkor. Lönen är en fast månadslön med tillägg för OB och traktamente.

Ansökan & urval:
Urval sker löpande - så sök tjänsten nu! Maila din ansökan innehållande personligt brev, cv, ålder, nuvarande bostadsadress och telefonnummer.
Vi hör av oss om det blir läge för en intervju.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss!
Mer info
Telefon 036-150153
Email Mejla Eventkraft i Sverige AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eventkraft.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eventkraft AB erbjuder tjänster och produkter för uthyrning inom t.ex. mässa, företagsfest, kickoff, konferens, konsert m.m. Huvudkontor och lager med verksamhetsbas i Jönköping. Vi jobbar över hela landet och även utomlands. Vi levererar och monterar hyresprodukter som t.ex. expo-system, tross, belysning, ljudutrustning, bildskärmar, datorer, tyger, möbler, dekor m.m. Vi tillhör en expansiv bransch med ständiga förändringar och nya tekniska landvinningar. Hos oss blir du en del av ett team på 10 anställda, där majoriteten av oss har jobbat i företaget i många år och trivs jättebra.