Hoppa till innehåll
Elmia AB logotyp

Säljare elmia lastbil - elmia ab

Brinner du för försäljning och affärsutveckling?

Nu har du chansen att få arbeta med Elmia Lastbil, framtidens arena för svensk transport- och åkerinäring!

Vi söker nu säljare till Elmia Lastbil, mässan som vänder sig till de som bygger, köper, säljer eller kör lastbil. Har du erfarenhet från branschen? Perfekt! Har du erfarenhet från försäljning B2B? Ännu bättre!

Elmia Lastbil är Sveriges självklara arena för svensk transport- och åkerinäring, en bransch i spännande utveckling och förändring. 2022 hade mässan hela 75 000 kvm utställnings- och aktivitetsyta, och över 30 000 besökare.

Som säljare hos oss ingår du i ett mässteam som skapar den bästa möjliga upplevelsen för utställare och besökare. I din roll säljer du monteryta, du har kontakt med både befintliga och nya kunder och ansvarar för hela affären från första kontakt till leverans och uppföljning. Som säljare på Elmia Lastbil arbetar du självständigt med att etablera kontakt med nya och befintliga kunder och beslutsfattare.

Hos oss får du förtroendet att självständigt driva affärer med ett stöttande team i ryggen. Du arbetar främst på plats på Elmia, besök hos kunder förekommer, då primärt i södra Sverige. Du rapporterar till mässansvarig och Affärsområdeschef.

Vem är du?

Vi söker dig som har viljan och egenskaperna som krävs för att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du har erfarenhet av försäljning och har med fördel arbetat inom transport- och lastbilsbranschen. Precis som oss, ser du möjligheter i det mesta och har ett tydligt affärsfokus.

Du som söker har god kommunikativ förmåga, där du genom ditt inspirerande sätt har förmågan att förmedla de affärsmöjligheter Elmia skapar och möjliggör. Du gör dig som bäst i kunddialogen, tycker om att möta nya människor och trivs med ett arbetssätt där du får förtroende och ansvar att självständigt driva affärer från första kontakt till affär. Som person är du positiv och handlingskraftig, och är därtill van att arbeta utifrån tydliga mål och i CRM-system.

Du har god kunskap i engelska och svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Varför Elmia?

Elmia är en unik arbetsplats som möjliggör för det personliga mötet inom en rad olika branscher. Vårt arbete skapar affärsmöjligheter! Elmia AB är ett helägt kommunalt bolag som verkar på helt kommersiella grunder. Välkommen till möjligheternas arbetsplats!

I denna rekrytering samarbetar Elmia AB med FSK Group. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi hanterar ansökningar löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare