Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi dominerar i nuet och skapar framtidens logistik!

Vårt hjärta slår för logistik! Som en del av Elkjop-koncernen förser vi samtliga kunder, Elgiganten-butiker och hubbar i Norden med hemelektronik, kök och andra typer av produkter.

Logistik är något levande, ett komplext omlopp av varor som ska ut till rätt kund i rätt tid. Truckar, transportband, lastbilar, automationslösningar, IT-system, lyftanordningar och alla andra hjälpmedel i vår vardag utgör kroppspulsådern, men allting stannar utan hjärtat, människorna. En livsviktig pumpande kraft och själen i Elgiganten Logistik. Det är människor som får allt att flyta på i Nordens största logistikenhet.

Vill du vara en del av oss och något större?
Vi växer och år 2024 har vi utökat vår anläggning med 86 600 kvm. Därför behöver vi dig!

Om rollen:

Vi söker en Controller Operations, du får en nyinrättad roll på Financeavdelningen och tyngdpunkten i tjänsten blir Controllerrollen som jobbar mot driftverksamheten och avdelningen Operations.

Som controller får du en viktig roll och du blir en direkt länk mellan avdelningen Finance och Operations i stort och där ditt uppdrag blir att stödja ledare som Team Managers och Production managers samt övriga i såväl operativa, taktiska och konsultativa frågor inom begreppet ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bidra in i företagets metoder och processer för verksamhetsuppföljning.
  • Stödja, upprätthålla samt utveckla uppföljningsmetodik samt verktyg för diverse prestationsmätning inom Operations.
  • Bidra samt utveckla KPI-struktur inom Operations.
  • Kunna stötta och genomföra mindre utbildningar samt workshops för ledare inom Operations och med målsättning att förklara ekonomi på ett tydligt och enkelt sätt.
  • Du kommer att tillhöra avdelningen Finance och kommer utöver det verksamhetsnära stödet till Operations kunna även bidra till övriga ekonomiprocesser och tillsammans med dina kollegor.
  • Du har viljan och engagemang och vill bidra in i det ständiga förbättringsarbetet inom Operations och vill utveckla driftverksamheten framåt.
Du rapporterar till Finance&Payroll Manager och har streckad rapportering till Head of Operations.

Erfarenhet:

Du har relevant högskoleexamen inom ekonomi och vi tror att du har några års erfarenhet av liknande roll och gärna från personalintensiv verksamhet och branscher med låga marginaler.

Det här jobbet passar dig som framför allt har en god analytisk förmåga, jobbar på ett strukturerad och metodiskt sätt och är resultatorienterad. För att trivas i rollen Controller Operations behöver du vara nyfiken och engagerad och tycka att det är roligt att arbeta med förbättringar av processer samt våra arbetssätt.

Det är en självklarhet för dig att identifiera dig i våra värdeord:

Ansvarstagande, Effektivitet och Engagemang.

Vårt erbjudande

När du blir en del av vårt team välkomnar vi dig till ett internationellt företag med en öppen företagskultur, stora utvecklingsmöjligheter, gemenskap och stort hjärta.

Vår vision är att vara den mest eftertraktade och hållbara logistikaktören i Europa och vi hoppas på att du vill vara en del av det.

Något för dig?

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Elgiganten Logistik AB med Stella Rekrytering. Vill du veta mera om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Sören Holmlind 0706 - 70 25 52.

Om Elgiganten Logistik AB:

Elgiganten Logistik är en del av norska Elkjøp som i sin tur ägs av brittiska Currys.

Elkjøp är Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter ca 50 miljarder SEK årligen. Koncernen har etablerad detaljistverksamhet i samtliga nordiska länder inklusive Island, Färöarna och Grönland. Elgiganten Logistik är ett separat bolag direkt under Elkjøp och vårt jobb är att serva våra butiker och kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt på Island, Grönland och Färöarna. De drygt 400 varuhusen i Norden får i huvudsak sin varuförsörjning från "hjärtat" inom koncernen, det 107 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center. För att kunna möta tillväxten bygger Elgiganten nu ett nytt, fristående lager på 86.600 m2. Med en storlek på sammanlagt 193.600 m2 blir Elgiganten Logistik en av Europas största lageranläggningar.
Mer info
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare