Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Vår nästa kundservicemedarbetare

Ansök nu
DANX som företag sätter banbrytande och ambitiösa mål för framtiden. Nu letar vi efter en ny stjärna till vårt kundserviceteam som är redo att uppnå dessa mål tillsammans med sina kollegor på kontoret i Jönköping såväl som att skapa ett gott samarbete till övriga kontor runt om i Sverige och våra kunder.

Som första kontaktpunkt till våra kunder och leverantörer förväntas du ge en exceptionell kundupplevelse via alla kommunikationskanaler. I rollen som kundservicemedarbetare är ansvaret för både nya kundförfrågningar samt uppföljning på tidigare lika viktigt för att uppnå kundnöjdheten våra kunder och leverantörer förväntar sig. Som kundservicemedarbetare är du kommunikativ, stresstålig och möter våra kunders krav genom att leverera den service de förtjänar.

DANX är ett europeiskt transportföretag som är specialiserade på reservdelslogistik. Vi erbjuder flexibla lösningar till våra kunder och tillsammans med våra underleverantörer ser vi till att genomföra leveransen inom 24h. Genom dag- såväl som natt leveranser förser DANX reservdelar till ett varierat kundnätverk som är i behov av snabb leverans av bland annat bil-, industri-, truck-, vitvaror-, jordbruk och IT utrustning. Utöver det fasta trafiknätverket erbjuder vi specialleveranser inom vår speditions verksamhet.
Kundserviceteamet ansvarar för ett informationsrikt kontaktflöde mellan oss som arbetsgivare, våra kunder samt mottagare. Genom att aktivt arbeta med att besvara eventuella frågetecken samt lösa uppstådda situationer på ett effektivt sätt värnar vi högt om företagets kundnöjdhet och goda kvalité.

Har du ett brinnande intresse av att leverera förstklassig service och support?

Då är denna tjänst för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande ärenden via mail och telefon.
 • Se till att mottagare och kunder får rätt information i rätt tid.
 • Ta emot och följa upp kommande och avslutade ärenden.
 • Administrativa uppgifter i både interna och externa transportsystem.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av kundservice.
 • God datavana inom Office 365 paketet.
 • Vana att arbeta i högt tempo.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av transport och logistik branschen.
 • Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter.
 • B-körkort.
DANX erbjuder dig:
En härlig arbetstillvaro med inspirerande kollegor, flexibla arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling parallellt med vår tillväxt. Vi tror starkt på den företagskultur vi tillsammans bygger genom ägandeskap, utveckling, lärande och hänsyn till varandra internt såväl som externt. Det är viktigt för oss att alla medarbetare värnar om varandra och våra kunder. På vår familjära arbetsplats får du möjlighet att påverka med ditt engagemang, din lyhördhet och delaktighet.

På samtliga lokationer erbjuds frukost så vi tillsammans får en bra start på dagen. Vi uppmuntrar till utnyttjande av friskvårdsbidraget. DANX hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet och arrangerar kickoffs, julmiddagar och AW:s. Varje månad korar vi månadens medarbetare genom medarbetarnas nomineringar av fina prestationer från kollegor. Vi genomför utbyten mellan våra lokationer och roller för att skapa förståelse, gemenskap och utbildningstillfällen. Vi ser gärna att medarbetare utvecklas och tar nya steg inom företaget. DANX firar gärna, såväl högtider som födelsedagar, jubileum och framgångsrika tillvägagångssätt.

Vi ser fram emot att du vill bli en del av DANX!

Villkor:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. På kundservice är vi bemannade måndag-fredag från 06:00-17:00.

Tillträde är omgående och rekrytering med urval sker löpande. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Alla eventuella frågor kan skickas till HR@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare