Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Trafikledare till DANX AB Jönköping

Ansök nu
Lockas du av möjligheten att verka inom en dynamisk arbetsmiljö där möjligheterna är oändliga? Drivs du av problemlösning och besitter förmågan att agera proaktivt?

Då är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi på DANX präglas av en kultur fylld av nyfikenhet, flexibilitet och professionalism. Vi befinner oss just nu i en spännande fas av tillväxt och söker efter ett starkt tillskott till vårt team i Jönköping. Här har du chansen att vara med på en fascinerande tillväxtresa - Vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara en del av den!

Vi söker dig som kan ta ansvar, agera självständigt och hantera komplexa situationer med en bra struktur. Du har en förmåga att bygga förtroendefulla relationer och värderar samarbete högt. För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt proaktivt arbetssätt, trivs i en flexibel arbetsmiljö och kan kommunicera tydligt och effektivt. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du en person som finner inspiration i en positiv och energifylld arbetsmiljö där du kommer att omges av engagerade kollegor.

Som trafikledare kommer du att vara involverad i hela distributionsprocessen - från hämtning till leverans hos kund. Din vardag kommer att innefatta att övervaka och effektivisera den dagliga driften, säkerställa kvaliteten samt upprätthålla kommunikation med terminaler, chaufförer, åkerier och kunder. Som trafikledare är dagarna intensiva men även fantastiskt roligt där ingen dag är den andra lik.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
 • Övervaka DANX transporter och arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
 • Övergripande ansvar för att vara ansiktet utåt och följa upp mot våra kunder, mottagare och åkerier.
 • Planering av transporter.
 • Administrativa sysslor i både interna och externa transportsystem.
 • Arbeta med kostnadskontroll och förbättringar gentemot våra åkerier.
 • Driva uppföljning av scanningskvalité.
 • Stödja arbetet med skadereklamationer samt skadeförebyggande.
 • Jobba med förbättringar och proaktivitet i allt som rör vår produktion.
 • Supporta övriga trafikledarkontor nationellt.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i engelska.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • God datorvana med kunskap inom Office 365 paketet.
 • Trivs med att träffa människor och driva förbättring i olika processer.
 • Tidigare erfarenhet av transportbranschen.
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare.

Meriterande:
 • B körkort + bil.
DANX erbjuder dig:

En härlig arbetstillvaro med inspirerande kollegor, flexibla arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling parallellt med vår tillväxt. Vi tror starkt på den företagskultur vi tillsammans bygger genom ägandeskap, utveckling, lärande och hänsyn till varandra internt såväl som externt. Det är viktigt för oss att alla medarbetare värnar om varandra och våra kunder. På vår familjära arbetsplats får du möjlighet att påverka med ditt engagemang, din lyhördhet och delaktighet.

På samtliga lokationer erbjuds frukost/mellanmål så vi tillsammans får en bra start på arbetsdagen. Vi uppmuntrar till utnyttjande av friskvårdsbidraget. DANX hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet och arrangerar kickoffs, julmiddagar och AW:s. Varje månad korar vi månadens medarbetare genom medarbetarnas nomineringar av fina prestationer från kollegor. Vi genomför utbyten mellan våra lokationer och roller för att skapa förståelse, gemenskap och utbildningstillfällen. Vi ser gärna att medarbetare utvecklas och tar nya steg inom företaget. DANX firar gärna, såväl högtider som födelsedagar, jubileum och framgångsrika tillvägagångssätt.

Om tjänsten:

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varierande måndag-fredag, mellan 06:00-17:00.

Tillträde: Omgående.
Sista ansökningsdag: Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidat tillträtt rollen.
Arbetsplats: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till rekryterande chef Petra Stuchly, petra.stuchly@danx.se
Frågor kring processen eller DANX som företag kan skickas till HR via HR@danx.se

Vi tar inte emot ansökningar via mejl i linje med GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare