Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Terminalmedarbetare till växande företag

Ansök nu
Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX är ett ledande transport och logistikföretag inom reservdelar i Norden. Vi har under de senaste åren växt kraftigt och behöver nu förstärka vårt terminalteam i Jönköping med fler engagerade medarbetare. Vi söker dig som är flexibel och proaktiv i ditt arbetssätt med en förmåga att se och tänka utanför boxen. Du är stresstålig och ansvarstagande med en stor vilja att lära och en ambition om att växa med oss.

I rollen som terminalmedarbetare behöver du kunna arbeta självständigt, strukturerat och brinna för att leverera kvalité. Du bör trivas med att arbeta utifrån uppsatta mål och att driva ett konstant förbättringsarbete. Tillsammans med ditt team kommer du att se till att vi håller våra deadlines och att vår distribution och returhantering går som planerat.

För att passa in i i rollen bör du vara van vid fysiskt arbete, trivas i en arbetsmiljö med högt tempo samt klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt för olika kunder. Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där en stor del av vardagen består av att underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på terminalen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I din roll som terminalarbetare kommer du, tillsammans med ditt team att se till att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är;

 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Hantering av returer.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Truckkort A+B.

Meriterande:

 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Utbildning i ADR 1.3.

Danx erbjuder:


På DANX erbjuder vi dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna sträcker sig mellan 17:00-03:30 med ett varierande veckoschema som i snitt omfattar 36h/veckan, måndag-fredag.

Tillträde: Omgående

Sista ansökningsdag
: Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidat tillträtt rollen.

Lokation: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!

vi tar inte emot ansökningar via mail.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef Khatchatur Vardanian, khatchatur.vardanian@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare