Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Terminalarbetare DANX AB - Jönköping

Ansök nu
Vill du vara en del av ett växande företag med spännande utveckling framför sig? Har du erfarenhet av noggrant och strukturerat fysiskt arbete samt är engagerad i det du gör?

Då ser vi fram emot att höra från dig!

DANX är ett framstående transport- och logistikföretag för reservdelar i Norden. I vår fortsatta tillväxt behöver vi nu utöka vårt terminalteam i Jönköping med fler engagerade medarbetare. Vi letar efter dig som är flexibel och noggrann i din arbetsmetod med förmågan att tänka nytt. Du arbetar gärna i högt tempo och tar ansvar i din del av arbetet.
Samt strävar efter att alltid lära sig nya delar i vår produktion och utvecklas tillsammans med oss.

I rollen som terminalarbetare krävs självständighet, struktur och en passion för att leverera hög kvalitet. Att arbeta mot uppsatta mål och komma med idéer på förbättringar är någonting du trivs med. Du och ditt team kommer tillsammans att hålla deadlines samt säkerställa en smidig distribution och returhantering.

För att vara rätt för denna roll bör du ha erfarenhet av fysiskt arbete, trivas i en fartfylld arbetsmiljö och kunna hantera olika rutiner och arbetsmetoder för olika kunder. Du kommer att samarbeta med kollegor som är engagerade och sociala. Tillsammans kommer ni att arbeta för att förenkla, förbättra och säkerställa terminalens kvalitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I din roll som terminalarbetare kommer du, tillsammans med ditt team att se till att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är;
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Hantering av returer.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • God svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Truckkort A+B.
 • Grundläggande engelska i tal och skrift.

Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Utbildning i ADR 1.3.
Danx erbjuder dig:

En härlig arbetstillvaro med inspirerande kollegor, flexibla arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling parallellt med vår tillväxt. Vi tror starkt på den företagskultur vi tillsammans bygger genom ägandeskap, utveckling, lärande och hänsyn till varandra internt såväl som externt. Det är viktigt för oss att alla medarbetare värnar om varandra och våra kunder. På vår familjära arbetsplats får du möjlighet att påverka med ditt engagemang, din lyhördhet och delaktighet.

På samtliga lokationer erbjuds frukost/mellanmål så vi tillsammans får en bra start på arbetsdagen. Vi uppmuntrar till utnyttjande av friskvårdsbidraget. DANX hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet och arrangerar kickoffs, julmiddagar och AW:s. Varje månad korar vi månadens medarbetare genom medarbetarnas nomineringar av fina prestationer från kollegor. Vi genomför utbyten mellan våra lokationer och roller för att skapa förståelse, gemenskap och utbildningstillfällen. Vi ser gärna att medarbetare utvecklas och tar nya steg inom företaget. DANX firar gärna, såväl högtider som födelsedagar, jubileum och framgångsrika tillvägagångssätt

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna sträcker sig mellan 17:00-03:30 med ett varierande veckoschema som i snitt omfattar 36h/veckan, måndag-fredag.

Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidat tillträtt rollen.
Lokation: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail i linje med GDPR.
Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef Khatchatur Vardanian, khatchatur.vardanian@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare