Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Teamleader hos kund

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Motiveras du av att verka i en bransch med goda framtida förutsättningar där det ständigt händer nya saker? Gillar du ett fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX AB är ett expansivt företag inom transport och logistik som växer för varje dag som går. För att fortsätta utvecklas behöver vi nu förstärka vårt team med en teamleader på terminalen hos en av våra kunder. Som teamleader hos oss kommer du att agera nyckelperson mellan DANX och kunden för att säkra att vi har ett informationsrikt flöde där vår distribution går som planerat.

I och med detta krävs det att du är kommunikativ och ser lösningar snarare än problem. Som person är du strukturerad och initiativrik med en vilja att lära. Du gillar att arbeta i team, tar stort eget ansvar, är flexibel i ditt arbetssätt och gillar att göra det lilla extra. Som teamleader har du en möjliggörande roll där din vardag består av att tids- och kvalitetssäkra den dagliga processen och att vi håller våra deadlines. Du kommer, utöver sedvanligt terminalarbete så som lossning, lastning och sortering att ansvara för all administrativ uppföljning med kund genom ett tätt samarbete med din närmsta chef.

För att lyckas i rollen bör du vara öppen till snabba förändringar, gilla att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter och klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt. Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där du ansvarar du för att samtliga arbetsuppgifter inom teamet blir utförda på bästa möjliga sätt och att vi upprätthåller en god arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
 • Aktivt jobba med terminalprojekt, förbättringsområden och kvalité.
 • Administrativ support till terminalchef.
 • Utveckla och stödja teamet på terminalen.
Vi söker dig som...
 • Kan flytande svenska i tal och skrift.
 • Har goda engelska kunskaper i tal och skrift.
 • Har tidigare erfarenhet av transport och logistik.
 • Erhåller grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Är en teamspelare med god kommunikativ förmåga.
 • Har truckkort A+B.
Meriterande:
 • Utbildning i ADR 1.3.
 • B-körkort
 • Erfarenhet av 5S och Lean

Vad erbjuder vi?


En härlig arbetstillvaro med inspirerande kollegor, flexibla arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling parallellt med vår tillväxt. Vi tror starkt på den företagskultur vi tillsammans bygger genom ägandeskap, utveckling, lärande och hänsyn till varandra internt såväl som externt. Det är viktigt för oss att alla medarbetare värnar om varandra och våra kunder. På vår familjära arbetsplats får du möjlighet att påverka med ditt engagemang, din lyhördhet och delaktighet.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är 09:30-18:30 måndag-fredag.

Tillträde: Omgående

Lokation: Logistikvägen 1, 556 52 Jönköping

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!
Urval sker fortlöpande och vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till Michael Hansen, michael.hansen@danx.se

Övriga frågor om processen eller DANX som företag kan skickas till HR@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande Jobb

Danx AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.