Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

DANX AB söker en kundservicemedarbetare

Ansök nu
Har du som vi ett brinnande intresse av att leverera förstklassig service och trivs i en supportande roll?
Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX AB är ett expansivt logistik- och transportföretag som de senaste åren haft en stark tillväxt. Vi är därför på jakt efter ett nytt stjärnskott till vårt kundserviceteam som vill vara med och bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och fortsatt stark tillväxt.

Vi söker dig som brinner för kundservice och att göra det lilla extra. Vi vill att du är en kommunikativ person med förmåga att tänka utanför boxen och inte är rädd för att ta en diskussion. I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du för ett informationsrikt kontaktflöde mellan oss som arbetsgivare, våra kunder samt mottagare. Du arbetar aktivt med att besvara eventuella frågetecken samt lösa uppstådda situationer på ett effektivt sätt.

Du kommer att arbeta i en inspirerande och dynamisk miljö tillsammans med drivna och passionerade kollegor där du själv sätter gränsen för hur långt du önskar att nå.

Som person är du flexibel, nyfiken och kan leva upp till tjänstens höga krav på kvalitet och servicenivå genom ett lösningsorienterat tillvägagångssätt. Du har ett proaktivt arbetssätt, en god struktur och trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt arbetstempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande ärende via telefon och mail.
 • Ha kontroll på hur, när och var DANX transporter sker samt säkerhetsställa att våra mottagare och kunder får rätt information.
 • Ta emot och följa upp kommande, pågående och avslutade ärenden.
 • Administrativa sysslor i både interna och externa transportsystem.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av kundservice.
 • God datavana inom Office 365 paketet.
 • Är van och trivs med att arbeta i högt tempo.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av transport och logistik branschen.
 • B-körkort.
Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetare. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Om tjänsten:

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varierande måndag-fredag, mellan 06:00-17:00.

Tillträde: Omgående.

Sista ansökningsdag: Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas när rätt kandidat tillträtt rollen.

Lokation: Lagervägen 4, 555 92 Jönköping.

Alla eventuella frågor kan skickas till Danx HR avdelning, HR@danx.se

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare