Hoppa till innehåll
Dahl logotyp

Innesäljare kyla Dahl sydöstra Sverige

Ansök nu
Vi på Dahl i sydöstra Sverige letar nu efter vår nya tekniska innesäljare inom specialistområde Kyla. Du välkomnas till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Om rollen
Som innesäljare präglas dina dagar av samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Du arbetar tillsammans med teamet på Dahl för att ta fram bästa tänkbara lösning till kund som vi kan sälja. Du får möjlighet att tillsammans med teamet följa med ut till kund för att skapa relation och på plats ta fram lösning som passar ändamålet. Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter då vi arbetar i bland annat Excel, Salesforce och affärssystemet M3.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ta fram tekniska lösningar till kund och presentera det för dem.
  • Ha kontakt med utländska och nationella leverantörer för att hitta lösning till kund
  • Utveckla kundrelationer och arbeta aktivt/ proaktivt med merförsäljning
  • Ordermottagning
  • Uppföljning av offerter och prisfrågor
Varför arbeta hos oss?
SGDS Gruppens bolag är ledande inom sina områden. Nu är målet att även bli Sveriges bästa arbetsgivare i branschen. Våra medarbetare som alltid gör det lilla extra för våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi är måna om att du skall trivas och motiveras av att gå till jobbet samt få möjlighet att få växa i din yrkesroll och inom vårt globala moderföretag Saint Gobain.

Vi erbjuder friskvård- och lunchbidrag, möjlighet till aktiesparande och rabatter i våra butiker.

Matchar vi varandra?
Du motiveras av att arbeta med försäljning och mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:
  • Serviceinriktad
  • Tekniskt intresserad eller kunnig i ämnet
  • Datorvana
  • Flytande i svenska samt bekväm med engelska
  • Starkt meriterande med erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet.
Avslutningsvis
Placeringsort är på någon av följande beroende på sökandes hemort: Jönköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad och Hässleholm. Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider, vardagar mellan 06.45 - 16.30. Visst hemarbete är accepterat.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, senast den 15 oktober 2023.

Varmt välkommen till familjen inom SGDS Gruppen!

Dahl

Dahl är ett handelsbolag som arbetar med inköp, försäljning och logistik. Vi tillgodoser marknadens behov av produkter inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi ingår i SGDS Gruppen som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SGDS Gruppen omfattar förutom Dahl bolagen Bevego, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://www.sgdsgruppen.se/, https://www.dahl.se/
Mer info
Kontaktperson
Daniel Almqvist
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare