Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Receptionist till Coor i Jönköping

Ansök nu
Älskar du att hjälpa människor och ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna?Har du dessutom en lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov? Vill du vara med från start på den resa där Coor startar upp verksamhet hos en fantastisk kund? Då är detta jobb för dig!

Som receptionist på Coor gör du stor skillnad för vår kund TietoEvry varje dag. Du kommer få ta mycket eget ansvar och får vara med och utforma delar av rollen, då det är ett nytt uppdrag för Coor. Du får också möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor.

Om rollen
Som receptionist är du kundens ansikte utåt och möter samtliga besökare på ett trevligt, professionellt och serviceinriktat sätt. I denna roll är du spindeln i nätet på kontoret då du gör allt från att välkomna besökare, administrerar samt följer upp data, håller ordning i lokalerna och skapar en trivsam atmosfär. Du är även den som ansvarar för säkerheten i form av behörigheter, passerkort, taggar m.m . Du arbetar självständigt i rollen och du kommer främst ha ett nära samarbete med kunden men också med leverantörer och kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leverera service på hög nivå och välkomna både besökare och medarbetare i receptionen men också i runt i kontorslokalerna
  • Sköta bokningar, svara i telefon och mail samt hantera post och paket
  • Ansvara för behörigheter, passerkort m.m.
  • Ta emot och hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
  • Kontakt med interna och externa leverantörer för kaffemaskiner, vattenmaskiner, varuautomater och övriga serviceleverantörer
  • Förberedelse av mötes- och konferenslokaler samt hålla en god standard omkring reception, konferens, personalkök och vid behov även kontorsytorna.
  • Hantering av kaffemaskiner, pentryn och catering
Tjänsten är placerad i Jönköping och är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Vår kandidat
Du har tidigare arbetat som receptionist eller med arbetsuppgifter som vi bedömer som relevanta. Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat med passerkortslösningar, behörigheter osv tidigare. Vidare ser vi att du har goda datakunskaper och mycket god vana inom Officepaketet då arbetet innefattar en stor del administration. Kundens koncernspråk är engelska och till stor del kommer du bemöta besökare och medarbetare på engelska därav behöver du behärska engelska såväl som svenska obehindrat i både tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en självgående, positiv och serviceinriktad person med god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Då arbetsuppgifter varierar ser vi även att du är flexibel och strukturerad med en förmåga att kunna prioritera och lösa eventuella problem som kan uppstå. Ett driv och engagemang är något vi värdesätter då du tillsammans med kunden och kollegor kommer arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om rollen kan du kontakta rekryterande chef Denice Nyström på denice.nystrom@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Fler från samma arbetsgivare