Hoppa till innehåll
Om oss
Clockwork Skolledare rekryterar rektorer och skolchefer, från förskola till vuxenutbildning över hela Sverige. Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningskoncerner och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemannings- och rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Personalen är vår viktigaste resurs. Vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla.

Vår skola i Jönköping erbjuder de allra bästa förutsättningar för en lyckad skolgång. Vi håller till på Rosenlund med bara några minuters promenad från Husqvarna Garden, Vätterstranden, Rosenlundsbadet, Racketcentrum eller de många fotbollsplanerna på Rosenlunds IP. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig hit för både elever och vuxna.

Vi är en fristående skola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för såväl lärare som elever från förskoleklass upp till årskurs 9.

På Prolympia Jönköping använder vi oss av den senaste tekniken. Genom interaktiva klassrum, med projektor och ljudsystem, möjliggör vi ett mer lustfyllt lärande med stor delaktighet.

Vårt unika Prolympiakoncept skapar framgång - både i skolan och på idrottsarenan.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en rektor till Prolympias allra första skola och flaggskepp i Jönköping. En skola med lång elevkö som bedrivs i nära samarbete med stadens ledande idrottsföreningar. Detta är rektorsuppdraget för dig med höga ambitioner och tryggt ledarskap som vill ingå i ett entreprenöriellt sammanhang tillsammans med en stabil och långsiktig huvudman.

I din roll ingår sedvanliga rektorsuppgifter, med fokus på pedagogiskt ledarskap, systematiskt kvalitetsarbete och arbetsmiljöansvar. Dina dagar kommer bestå av att operativt leda den dagliga verksamheten och upprätthålla, driva och följa upp de satta verksamhetsmålen likväl att leda forum för strategisk skolutveckling och elevhälsa.

I ditt team på skolan finns två biträdande rektorer och elevhälsoteam. I den centrala rektorsgruppen, som leds av skolchef, finns många erfarna skolledare med över 10-års erfarenhet hos samma arbetsgivare. På huvudmannanivå finns stödfunktioner och expertis, så förutsättningarna för ett framgångsrikt långsiktigt arbete finns på plats.


Din profil
Vi söker en kvalitetsmedveten rektor med lång erfarenhet av att leda grundskola. Du är stabil som person och trygg i rektorsuppdraget samt van att organisera, systematisera och fatta välgrundade beslut som bottnar i det statliga uppdraget.

Som rektor på Prolympia vill vi att du kommer in med beprövade tankar kring ”hur.et” och är kommunikativ och professionell i ditt ledarskap. För att passa i rollen behöver du ha goda idéer hur man skapar och utvecklar hållbara strukturer för hög måluppfyllelse och kvalitet. Du drivs av ordning och reda och ser förändringsresor som en del av processen nå en effektiv och hållbar organisation.

Du har genomfört rektorsutbildningen, gärna i kombination med pedagogisk utbildning och har goda referensuppdrag av aktuell skolform.

Ansökan
Omfattning på tjänsten är heltid. Prolympia erbjuder god kollegial sammanhållning med härlig lagkänsla, friskvårdsbidrag, och 30-33 dagars semester per år. Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar Prolympia med Clockwork Skolledare som hanterar hela rekryteringsprocessen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga chefsrekryterare via epost eller telefon/sms. Blir du aktuell för tjänsten kan kompletterande bakgrundskontroll utöver kravet på belastningsregister genomföras.

Läs mer om Prolympia: www.prolympia.se

Följ Clockwork på:
www.facebook.com/groups/rektorer
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolledare rekryterar rektorer och skolchefer, från förskola till vuxenutbildning över hela Sverige. Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningskoncerner och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemannings- och rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare