Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Lärare i spanska, åk 6-9

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Genom Kunskapsskolans arbetssätt skapas nära relationer mellan lärare och elev, vilket ger förutsättningar för att varje elev ska nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där eleven får vara sig själv och får rätt stöd och utmaningar skapar Kunskapsskolan en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Jönköping är en grundskola årskurs 4-9 och har idag ca 270 elever. Skolan startade 2011 och ligger vackert belägen mellan Jönköping och Huskvarna med utsikt över Vättern. De har nyligen byggt ut och har fått fler fina lokaler med bland annat en egen gymnastiksal och en helt ny utemiljö för eleverna. Busshållplats och tågstation ligger ett stenkast från skolan.

Kunskapsskolan Jönköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning och en fin gemenskap där alla brinner för eleverna. De drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i spanska i åk 6-9 och tillsammans med dina kollegor planera och utvärdera undervisningen.

Varje dag inleds och avslutas tillsammans med din mentorsklass och ni går igenom dagen och arbetar tillsammans med värdegrundsfrågor. Kunskapsskolan arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara lärare är du också personlig handledare, PH, åt ett tjugotal elever. Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever där du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier samt följer upp och handleder dem.

Kunskapsskolan har ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Kollegorna hjälps åt i arbetslag för att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och det finns ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så finns en stor del av Kunskapsskolans läromedel på deras digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Din profil
Vi välkomnar dig som är legitimerad lärare, eller med längre erfarenhet som lärare i moderna språk och har som målsättning att inom snar framtid bli legitimerad, att söka tjänsten. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och trivs med att arbeta i team där du bidrar med dina kunskaper och erfarenheter för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla skolans elever. För att varje elev ska nå så långt som möjligt behövs yrkesskickliga lärare med ett stort engagemang för eleven. Kunskapsskolan sätter alltid individen i centrum och därför söker vi dig som arbetar aktivt för att dina elever ska lyckas. Genom ditt förhållningssätt till din omgivning har du lätt för att sätta dig in i andras situationer och lyssnar, förstår och visar hänsyn till både dina kollegor och till eleverna.

I klassrummet är du den självklara ledaren som utgår från varje elevs förutsättningar och behov. Du har god problemlösningsförmåga och löser snabbt uppkomna utmaningar utan att missa de långsiktiga strategierna. Detta genom att ha ett synsätt att ni når längst genom att ha gemensamma mål som ni i kollegiet jobbar aktivt tillsammans med att nå.

Övrigt:
- Heltid
- Tillsvidare
- Start: HT24

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering