Teknisk Support / Supporttekniker

Teknisk Support / Supporttekniker

Om företaget

Information om företaget ges vid det första intervjutillfället med oss på Clevry.

Din roll

Vi söker nu för kunds räkning en Supporttekniker med inriktning på nätverk. Tillsammans med övriga i teamet ansvarar du för den dagliga kontakten med bolaget befintliga företagskunder. Du kommer att arbeta med kundsupport och felsökning via telefon men även via det ärendehanteringssystem som bolaget nyttjar sig av. Du tillhör ett starkt och sammansvetsat team som backar upp dig i din tjänst för att på bästa sätt kunna ge professionell service och få nöjda företagskunder. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan starta omgående men givetvis har vi hänsyn till en eventuell uppsägningstid.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Teknisk support mot bolagets företagskunder och fastighetsägare kopplat till nätverkstjänster
  • Analysera, felsöka och åtgärda problem samt återkoppling till kund
  • Vid behov stötta upp tekniker via telefon som är ute på fysiska uppdrag
  Din profil
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning inom IT/Nätverk eller motsvarande arbetslivserfarenhet/intresse
  • Det är meriterande om du besitter erfarenhet från telefonsupport eller liknande
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  Vi söker dig som antingen är nyexaminerad inom IT/Nätverk eller motsvarande och är i början av din karriär alternativt dig som har ett brinnande intresse för IT/Nätverk och är självlärd. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet inom IT-support eller liknande servicearbete.

  Vi söker dig som är nyfiken, lösningsorienterad och flexibel. Vi ser även att du är serviceinriktad, analytisk och har en förmåga att se helheten. Du ska vara trygg i att arbeta självständigt såväl som i grupp, vara initiativtagande men även vara öppen samt lyhörd som person.
  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar bolaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Clara Strignert
  Telefon 0728583955
  Område Jönköping stad
  Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (50 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90