Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Studenter sökes till Konradssons Kakel - Butikssäljare

Ansök nu

Om företaget


Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar bolaget i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. De som jobbar har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. På Konradssons i Jönköping har de ett brett sortiment och en av Jönköpings fräschaste bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för deras hantverkskunder. Ett härligt arbetslag som drivs av att ge bästa service till kunderna. Vill du vara med på deras växande resa?
  Din roll

  Brinner du för kundrelationer och högklassig service där du får möjligheten att arbeta med försäljning och inredning i en dynamisk och kundintensiv miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till Konradssons Kakel i Jönköping söker vi nu två Butikssäljare som hjälper butiken vid behov. Här får du möjligheten att arbeta i ett marknadsledande bolag med starka och framgångsrika varumärken.

  I rollen som Butikssäljare arbetar du med allt ifrån kakel, klinker och möbler till verktyg, tätskikt och golvvärme. Du kommer erbjudas en spännande roll där ditt primära fokus ligger på att ge dina kunder ett högklassigt möte där du hjälper dem med hela processen från skiss till färdigt designat badrum.
   Din profil

   För rollen krävs det att du för tillfället studerar en eftergymnasial utbildning och har minst ett år kvar att studera. Utöver det bör du besitta erfarenhet av att arbeta med service. Har du dessutom branschkunskap inom området är detta starkt meriterande. Vi ser att du är kundorienterad och har ett starkt affärssinne där du brinner för försäljning. Utöver det bör du vara flytande i svenska, både i tal och skrift.

   Vidare ser vi även att du är social och kommunikativ med en förmåga att prioritera det som är viktigast för stunden. På Konradssons Kakel går laget före jaget och vi söker dig som trivs med att arbeta i ett team och som värdesätter sina kollegor och lyfter sin omgivning. Besitter du inte idag med kunskaper om vår bransch så hjälper vi er med interna utbildningar.

   Start: Omgående

   Anställning: Behovsanställning. Du blir anställd av Clevry som konsult men arbetar för Konradssons Kakel

   Plats: Fridhemsvägen 18, 553 02 Jönköping

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar Konradssons Kakel med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson
   Clara Strignert
   Telefon
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   14 juli 2023 (45 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare