Systemtekniker till statlig myndighet

Systemtekniker till statlig myndighet

Arbetsuppgifter

Uppdraget går ut på att installera, underhålla och konfigurera kundens servermiljö, närmare bestämt Windows server 2008, 2012, 2016 och 2019.

Man förväntas även installera och implementera program/applikationer på servrar samt ha förståelse för klientinstallationer. Vidare bör man ha erfarenhet inom databashantering och migrering inom SQL, SQL-server 2008 och nyare versioner. Generell kunskap kring webbapplikationer är meriterande.

Din profil
Du har minst åtta års erfarenhet av att ha arbetat med Windows server och applikationshantering. Vi ser även att du har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt bemötande där du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Krav

  • Windows server 2008/2012/2016/2019
  • Applikationshantering (installation, implementation och förvaltning)
  • Databashantering och migrering inom SQL, SQL-server 2008 eller nyare
  • Generell kunskap om webbapplikationer
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Lösningsorienterad
  • God teknisk kunskap
  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap

Meriterande
Erfarenhet av att ha arbetat i projekt som drivs utifrån en agil metodik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För en kunds räkning söker vi en senior systemtekniker med erfarenhet inom Windows server. Vill du vara delaktig i ett spännande uppdrag där du kommer att vara spindeln i nätet och ha möjlighet att ansvara för förändring? Då är detta ett uppdrag för dig. Vår kund, som är en myndighet i Jönköping, ser fram emot att börja arbeta med just dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.