Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-tekniker till familjärt bolag

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av kundens suveräna team inom IT Operations. Du får jobba sida vid sida med den externa supporten och vara kundens teknikgeni inom IT och ERP. Du kommer också att ha möjlighet att bli både projektledare och teknisk trollkarl, och göra IT-projekt och förbättringsarbeten ännu roligare!

Din profil

  • Några års erfarenhet inom IT-support och serverhantering
  • Stort tekniskt intresse och gärna erfarenhet av att använda VMware, Microsoft Azure, Office 365, Windows PC och Deploy
  • Om du har dina IT-krafter från utbildning eller arbetslivserfarenhet spelar ingen roll för oss. Det viktigaste är att du är nyfiken och har erfarenhet nog att tackla alla möjliga IT-relaterade problem i en komplex miljö
  • Fördel om du har körkort och tillgång till bil för eventuella tjänsteresor

Här är beslutsvägarna korta. Svaren finns bara ett trappsteg upp, ned eller ute i produktionen. För att trivas i denna roll behöver du vara en riktig lagspelare som själv älskar att bidra till samarbetet. Samtidigt är det viktigt att du kan organisera och planera ditt arbete självständigt och ansvarsfullt. Du brinner för utveckling och älskar att lösa problem i alla dess former. Vi kanske inte vet vem du är än, men vi vet vilka superkrafter du behöver ha med dig. För att passa perfekt i denna roll ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom IT-support och serverhantering. Om du även kan charma nätverk, VMware, Microsoft Azure, Office 365, Windows PC och Deploy blir vi extra imponerade! Social kontakt är en del av ditt jobb, så att vara bekväm med svenska och engelska både i tal och skrift är viktigt.

Och glöm inte att vi har några äventyr som kan kräva resor, så att ha ett B-körkort är en fördel.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Alicia Mattsson på tfn: 0734-159393 eller alicia.mattsson@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Trasiga servrar och förvirrade användare? Det är inga problem för dig, vår nya stjärna inom IT Operations! Vi behöver dig på plats hos en kund i Jönköping, där du kommer att vara den ultimata backupen för användare i Sverige och Danmark och stötta upp servicehanteringen samt installation, konfiguration, patchning och underhåll.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare