Hoppa till innehåll

1:a linje IT-supporttekniker till Jönköpings kommun

Arbetsuppgifter

Som vår nya 1:a linje IT-supporttekniker kommer du att besvara telefonsamtal och ge teknisk support till kommunens anställda. Du kommer även att utföra fjärrstyrning för att lösa tekniska problem och ge användarstöd. Ditt arbete innebär nära samarbete med Servicedesk-teamet för att säkerställa smidiga lösningar. Inom dina arbetsuppgifter kommer du att hantera olika områden, inklusive hårdvara, mjukvara, AD-konton och nätverk.

Ditt huvudfokus kommer att ligga på att effektivt lösa problem, ge användarstöd och hantera ärenden inom områden som hårdvara, mjukvara, AD-konton och nätverk.

Din profil

  • Har en utbildning inom IT och minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Besitter djupgående kunskap om Microsoft 365
  • Är väl förtrogen med Windows 10 och 11 samt Active Directory
  • Har erfarenhet av felsökning inom IT-miljö
  • Kommunicerar på svenska med en hög språklig kompetens
  • Har B-körkort
Som person är du professionell och serviceinriktad. Du har utmärkta sociala färdigheter och kan anpassa din kommunikation till användarnas behov och kunskapsnivå. Vi värdesätter mångfald och förväntar oss att du kan bemöta alla kollegor likvärdigt och respektfullt.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Alicia Mattsson på tfn: 0734-159393 eller alicia.mattsson@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vill du bli en del av Jönköpings kommuns IT-supportteam? Vi söker nu en skicklig och engagerad 1:a linje IT-supporttekniker för att stärka teamet på Digitaliseringsavdelningens Servicedesk. I den här rollen kommer du att arbeta nära tillsammans med Servicedesk-teamet och erbjuda teknisk support över telefon och fjärrstyrning till våra kollegor inom kommunen.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Linköping
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb