Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Redovisningsekonom till bolag i Jönköping

Ansök nu

Meritmind i Jönköping försätter att hjälpa sina kunder att nå framgång och just nu har vi ett extra spännande uppdrag som redovisningsekonom tillgängligt för dig som är intresserad av att testa på rollen som konsult.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsekonom
Som redovisningsekonom ansvarar du för den löpande redovisningen i moderbolaget och ett antal koncernbolag. Du har också ansvar för fakturering, kund- och leverantörsreskontra i moderbolaget och även i konsult- och fastighetsbolag. I dina arbetsuppgifter ingår även löneadministration, skattedeklarationer, moms och månads- och årsbokslut. Du är även behjälplig vid årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt deltar i budget- och prognosarbete och upprättar likviditetsprognoser och genomför valutaväxlingar.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en högskoleexamen alternativt en YH-utbildning inom ekonomi och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som redovisningsekonom. Vi ser med fördel att du har erfarenhet från en roll som redovisningsekonom eller liknande och att du är trygg i samtliga delar i det löpande arbetet. Engelska i tal och skrift samt erfarenhet av system är ett krav.

Personliga egenskaper:
Du är lätt att samarbeta med och har ett prestigelöst förhållningsätt mot kollegor och kunder. För att lyckas och trivas i rollen är du en person som är strukturerad och van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ditt område.

Placeringsort: Jönköping

Om företaget: Internationellt tillverkande bolag

Vad kan vi erbjuda dig?
Meritmind kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser och kick-offer. Du blir anställd av Brightby Bemanning som är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:
Louice Silvärn på telefonnummer 070-166 08 59 eller mail louice.silvarn@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare