Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent till Meritmind / Brightby i Jönköping

Ansök nu

Meritmind / Brightby i Jönköping söker efter nya kollegor som vill jobba som ekonomiassistent. Är du nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Är du intresserad av att bli konsult och utvecklas vidare och samtidigt ha en trygg anställning? Då är rollen som ekonomiassistent på Meritmind något för dig!

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt gärna arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med kundreskontra och leverantörsreskontra och/eller löpande bokföring och bokslut.

I konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som ekonomiassistent hos Meritmind är noggrann, anpassningsbar, självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och har god samarbetsförmåga och hög social kompetens.

 

Om rollen som ekonomikonsult

Som ekonomiassistent hos oss erbjuds du varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för skapa ett brett CV. Troligtvis har du en inneboende drivkraft och hela tiden vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som passar bäst just för dig. Du och din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

 

Placeringsort
Jönköping med omnejd

 

Vad erbjuder vi dig?

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare. Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult. Som konsult på Meritmind har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

 

Om Brightby:
Brightby är Meritminds erbjudande av högkvalitativa konsulttjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på https://meritmind.se/

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare