Teknisk säljare till Pepperl+Fuchs

Teknisk säljare till Pepperl+Fuchs

Har du ett starkt tekniskt intresse och lockas du av att arbeta i en spännande bransch som erbjuder mycket omväxling och goda utvecklingsmöjligheter? Har du därtill erfarenhet inom automation och vill du bli del av ett sammansvetsat team som uppskattar att dela med sig av sina kunskaper? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pepperl+Fuchs AB.

Om företaget

Pepperl+Fuchs är ett tyskt familjeägt bolag som utvecklar, producerar och säljer sensorteknik samt explosionsskyddsprodukter. Kombinationen av företagets globala närvaro och höga flexibilitet i produktion och service gör att de kan erbjuda anpassade lösningar till deras kunder. Med en passion för automatisering och banbrytande teknologi, är Pepperl+Fuchs fast beslutna att arbeta tillsammans med sina kunder nu och i framtiden. Försäljningsorganisationen består av helägda dotterbolag på de viktigaste marknaderna i världen. Nu söker Pepperl+Fuchs en driven teknisk säljare till sitt team.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare erbjuds du en varierad tjänst med goda möjligheter till kompetensutveckling inom sälj. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att arbeta strategiskt och långsiktigt med företagets kunder där ungefär 70 % är befintliga och 30 % är nykundsbearbetning. Som en del av säljorganisationen är din uppgift att hitta relevanta leads i digitala forum samt prospektera i det interna CRM-systemet. Säljcyklarna är ofta längre vilket ställer krav på uthållighet där relationsskapande är ett måste för att lyckas. Vidare är det en självständig roll där du äger affären från start till mål och stort fokus ligger på att träffa dina kunder fysiskt där du förväntas vara väl förberedd med god insikt i deras verksamheter och behov i branschen.

Här blir du en del av ett sammansvetsat team och du erbjuds en gedigen introduktion av dina närmsta kollegor och chef för att få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Starkt tekniskt intresse
* Erfarenhet av automation
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom sälj
* Meriterande med arbetslivserfarenhet från industrin, konsultbolag eller inom underhåll från industrin.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare arbetar du tätt ihop med interna kontakter, både i Sverige, Tyskland och övriga världen, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.