Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk projektledare till Automationsgruppen 3Button Group

Ansök nu

Har du en teknisk bakgrund och är redo för nästa steg i karriären? Lockas du av att arbeta på ett företag som ligger i teknikens framkant där du ges ett stort personligt ansvar? Då bör du söka denna tjänst som teknisk projektledare till Front Automation.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Front Automation.

Om företaget

Front Automation, Fröjd Automation, IML Technologies och Front AGV ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3Button Group. Bolagen drivs i nära samarbete med varandra med gemensam ledning. Tillsammans är de cirka 50 medarbetare.

De fyra bolagen har olika fokusområden där Front Automation fokuserar på robotautomation inom plock, pack och palletering. IML Technologies har sina kunder inom plastindustri och tillverkning av förpackningar och Fröjd Automation levererar kompletta automationslinjer till tillverkningsindustrin. Front AGV arbetar med och utvecklar automatiska truckar (AGV:er). Gemensam nämnare är användarvänlig automation med fokus på intelligent styrning.

Denna tjänst är till Front Automation i Jönköping. Här blir du en del av ett engagerat team där ni tillsammans driver företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare har du en nyckelroll med ett helhetsansvar för projekten som du driver. Detta innebär att du leder arbetet med att ta fram en teknisk lösning, du planerar och arbetsleder personal samt ansvarar för projektets ekonomi, inköp och uppföljning. Du driver några projekt parallellt och en typisk storlek på projekt är mellan 2 - 8 MSEK där du i huvudsak arbetar med svenska kunder. Som projektledare är du den samordnade funktionen för att teamet levererar planenligt, detta gör du genom att övervaka utvecklingen, koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter. Du arbetar även med riskanalyser och driver frågor mot kund gällande projektet. Du har även ett nära samarbete med såväl leverantörer som övriga funktioner på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom teknik
* Erfarenhet av automation och maskinbyggnation
* Tekniskt intresse och kunnande
* Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska

Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och har självförtroende i kontakten med nya människor. Du har sinne för detaljer kombinerat med en helhetssyn där ansvar för personal, planering och ekonomi är viktiga delar. Du har förmågan och intresset att samarbeta med andra människor i ditt arbete och du drivs av att hantera kontakter med både kunder som leverantörer. Vi tror att du trivs att arbeta i ett klimat med högt tempo där du kan strukturera dina projekt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare