Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sommarjobb inom ekonomi till en stor koncern

Publiceringsdatum
04 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du ditt första eller andra år inom ekonomi och vill ha arbetslivserfarenhet inom området? Tycker du om att grotta ner dig i siffror och är intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Vi samarbetar med större företag i Jönköping och söker dig som vill bygga ditt CV och starta igång din karriär. Via oss får du möjlighet att utvecklas och arbeta i ett spännande bolag i rollen som ekonomiassistent över sommaren.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar mellan vecka 24-34. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till extrajobb vid sidan av studierna efteråt. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Företaget grundades 2000 och är en koncern beståendes av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden.

Företagets Shared Service Center skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för hela koncernens helägda bolag. Företaget har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Vi berättar mer om företaget vid en intervju!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierade beroende på roll, men innefattar många olika delar inom ekonomiflödet. Vi söker dig som vill arbeta med följande:

* Kund-och leverantörsreskontra - fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar etc.
* Löpande bokföring
* Ekonomisupport
* Löneadministration

Oavsett roll kommer du att bli en del av ett härligt gäng där ni tillsammans hjälps åt i det dagliga arbetet och arbetar mot gemensamma mål.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du studerar ditt första eller andra år inom ekonomi (första året på en högskoleutbildning eller första-eller andra året på en civilekonomutbildning)
* Du är tillgänglig mellan veckorna 24-34
* God datorvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker tjänsten har ett intresse för ekonomiska flöden. Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor i ditt arbete och du värdesätter ett öppet klimat. Vidare är du driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd och du trivs av att arbeta i ett högt tempo.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: v. 24 (juni)
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.