Sommarjobb inom ekonomi till Axfood Shared Service Center

Sommarjobb inom ekonomi till Axfood Shared Service Center

Är du studerande inom ekonomi och vill ha arbetslivserfarenhet inom området? Tycker du om att grotta ner dig i siffror och är intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Här får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag i rollen som ekonomiassistent över sommaren hos Axfood Shared Service Center.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2,5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood SSC. Det finns goda möjligheter till extrajobb vid sidan av studierna efteråt.

Om företaget

Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på att allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar´n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inlöp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem.

Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ett antal kollegor kommer du att arbeta med kund-och leverantörsreskontrans olika delar såsom fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, leverantörsreskontrabevakning, kontoavstämningar mm. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakt externt och internt. Arbetet med kund-och leverantörsreskontra sker i affärssystemet SAP Ekonomi.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du studerar ditt första eller andra år inom ekonomi
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Det är meriterande med kunskaper inom SAP samt kunskaper inom Excel

Vi tror att du som söker tjänsten har ett intresse för ekonomiska flöden. Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor i ditt arbete och du värdesätter ett öppet klimat. Vidare är du driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd och du trivs av att arbeta i ett högt tempo.

Övrig information

Start: Juni
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.