Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sommarjobb administratör inom logistik till Bring Parcels

Är du studerande och söker ett sommarjobb där du får utvecklas inom administration och logistik? Är du nyfiken och drivs av att få växa i en dynamisk roll med stort eget ansvar? Då ska du söka denna tjänst som administratör inom logistik till Bring Parcels.

Om tjänsten

Det här är ett sommarvikariat på heltid. Detta är två tjänster där den ena är förlagd på dagtid och den andra på kvällstid. Arbetstiden för dagtidstjänsten är förlagd på vardagar mellan 07:00-17:00 och för kvällstjänsten mellan 14:00-00:30. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Bring Parcels. Det finns goda möjligheter till extrajobb under hösten och våren.

Om företaget

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Brings värdeord är att ta ansvar, spela för laget och vilja mer, vilket styr sättet att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.

Bring Parcels är koncernens specialist för tjänster inom e-handel och paket till företag. Företaget har stora ambitioner på fortsatt tillväxt, digitalisering och kundnytta. Det är ett företag i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. På kontoret i Jönköping/Torsvik arbetar 27 personer som värdesätter gemenskap, högt i tak och att ha roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör har du en koordinerande roll där du arbetar med uppgifter av olika komplexitet och omfattning inom området tull. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utföra import- och exportdeklarationer enligt utsatt tid, handlägga transiteringar, genomföra dokumentkontroll för spedition innan transport samt vara support för speditörer och kunder gällande tullfrågor. Du kommer även att hantera tullager och ha kontakt med tullverket. Vidare arbetar du med kundunika lösningar och hanterar avvikelser som kan uppstå.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor där ni har KPI mål som ni arbetar utefter. Du är med och utvecklar avdelningen och arbetar med förbättringsuppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du studerar ditt första eller andra år, antingen YH-utbildning eller högskoleutbildning. Du studerar gärna inom logistik, men det är inget krav
* God systemvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Det är meriterande med erfarenhet inom tull

Vi söker dig som har en känsla för service, tycker om att hjälpa andra och är prestigelös. Du är en person som tar tag i saker och upprätthåller ett professionellt bemötande både gentemot kollegor och kunder. Därtill tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och säkerställer att de blir slutförda i tid och med noggrannhet. För att trivas i rollen uppskattar du frihet i ditt arbete där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du är dessutom utåtriktad och lyhörd för din omgivning, där du trivs i en samordnande roll med många kontaktytor. Slutligen är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar.

Övrig information

Start: När du har möjlighet utifrån dina studier, maj/juni
Plats: Torsvik, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare