Marknadskoordinator till Gipeco

Marknadskoordinator till Gipeco

Lockas du utav en varierande vardag där ditt fokus är marknadsföring och säljsupport? Trivs du dessutom av att ha breda kontaktytor i en koordinerande roll, där du som individ får möjlighet att utvecklas både i din roll och inom företaget? Hos Gipeco erbjuds du möjligheten att bli en del av ett familjärt företag i framkant och deras fortsätta resa framåt.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Gipeco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Gipeco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd.

Om företaget

Gipeco är ett marknadsledande företag som utvecklar produkter och metoder för modern systemstädning. Företaget bedriver intensiv forskning inom hygien, miljö samt behandling och skötsel av olika ytmaterial. Kunderna är bland annat professionella tjänsteföretag samt organisationer inom kommun, stat och landsting.

Företaget grundades 1967 och har en egen kemteknisk fabrik i Jönköping. Från centrallagret i Jönköping sker all distribution till samtliga kunder. Idag arbetar 16 personer på företaget och miljön kännetecknas av innovation och gemenskap. I denna roll tillhör du säljavdelningen som idag består av sex säljare. Du arbetar väldigt nära försäljningschefen och sitter även med i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadskoordinator ansvarar du främst för koordineringen mellan avdelningarna internt och säkerställer att dina kollegor får den stöttning de behöver i deras befintliga kundprocesser. Du har en övergripande funktion och hanterar flera led samtidigt, vilket betyder att du håller koll på ordermottagning, inregistrering och sälj- och marknadsinsatser. Du har ansvar för att ta fram material till mässor, konferenser och utställningar. Du är även ansvarig för att det finns korrekta produktbilder och uppdatering av återförsäljarnas hemsidor.

Vidare agerar du även säljsupport till säljarna och säkerställer att de får rätt information och material för att kunna utföra sin roll på bästa sätt. I och med att det är ett mindre och familjärt företag så är den ena dagen inte den andra lik.

Exempel på arbetsuppgifter som rollen innefattar:
* Ansvara för ordermottagning och inregistrering i affärssystem
* Koordinerar sälj- och marknadsinsatser
* Tillsammans med företagets reklambyrå ansvarar du för företagets hemsida och föreslår förbättringar
* Säljsupport, administrera samt effektivera säljprocesser
* Agera superanvändare av Lime CRM-system och intranät

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Affärsystemvana, meriterande med Jeeves
* Vana att arbeta i CRM system, meriterande LIME
* Relevant erfarenhet av koordinering, kundkontakt, marknadsföring eller administration
* Ha förståelse för säljprocesser

För att lyckas i rollen är du är en koordinator ut i fingerspetsarna och har ett stort intresse för att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus, återkopplar kontinuerligt och anstränger dig för att leverera lösningar. Du ställer alltid upp för att stötta andra, kund som kollega, vare sig det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. För att trivas i denna roll tycker du om att ha många kontaktytor och har god samarbetsförmåga. Du är duktig på att strukturera och planera din dag och har en förmåga att prioritera rätt saker för att hålla tidsramar och ser till att rätt person nås av rätt information. Vidare är du driven och kommer gärna med initiativ och förbättringsförslag.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.