Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Digital verksamhetskonsult / PowerPlatform arkitekt till INVID

Har du erfarenhet inom Microsoft PowerPlatform och drivs av att arbeta verksamhetsnära? Lockas du dessutom utav möjligheten att utmana dig själv och erbjuda IT-lösningar som effektiviserar och ökar produktiviteten för INVIDs kunder? Då ska du ta chansen och söka denna tjänst!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som med hjälp av kvalificerade IT-tjänster förenklar vardagen och stärker kundernas utveckling. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i både långa kundrelationer och en hög kundnöjdhet. INVIDs framgångar bygger på att de är personliga, engagerade och kompetenta.

INVID omsätter ca 270 MSEK och är drygt 115 anställda fördelade på 8 orter i södra och mellersta Sverige. I Småland har de kontor i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda Värnamo och Västervik.

Verksamheten är indelad i tre affärsområden: Verksamhetsstöd, Trygg & Effektiv IT och Produktivitet & Säkerhet. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet som idag består av 24 personer. Affärsområdet erbjuder konsulttjänster och lösningar inom följande områden:

* Automatisering (DPA/RPA)
* Low-code apputveckling
* Beslutsstöd & Datalager
* IT- & Informationssäkerhet
* Molnbaserad/Hybrid IT-arkitektur.

Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som digital verksamhetskonsult / PowerPlatform arkitekt jobbar du verksamhetsnära och hjälper företag att utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation och hitta effektiviseringsmöjligheter med de tjänster och kompetenser som INVID erbjuder. Detta innebär att dina huvudsakliga uppdragsområden är inom Microsoft PowerPlatform och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering. Du tar lead i projekten och du arbetar med flera uppdrag parallellt i en omväxlande miljö.

Vidare ingår du i ett seniort team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder tillsammans.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
* God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
* Dokumenterade kunskaper inom Microsofts Power Platform. Exempel på certifieringar som är särskilt meriterande är:

- Microsoft Certified Power Platform Functional Consultant Associate (PL-200)
- Microsoft Certified Power Platform Developer Associate (PL-400)
- Microsoft Certified Power Platform Solution Architect Expert (PL-600)

* Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
* B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping alternativt Anderstorp eller Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare