Hoppa till innehåll
BilGruppen Jönköping stärker nu upp och söker bilmekaniker

Är du erfaren bil- / lastbilsmekaniker eller är du nyutbildad och vill växa och utvecklas är du välkommen till oss på BilGruppen Jönköping. Med fler nybilsmärken (Peugeot, Citroen, DS, Opel, Mitsubishi) och en stark begagnat-försäljning ökar vi och behöver bli fler på vår verkstad.

Som bilmekaniker på BilGruppen Jönköping är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Arbetet är mångsidigt med arbete såväl med nybilar som begagnade bilar och flera moment som hör bilen till.

Tjänsten är i Jönköping
Tjänsten är tillsvidare och 100%

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. BilGruppen Jönköping ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Eskilstuna, Köping, Jönköping och representerar nybilsmärken Peugeot, DS, Citroen, Opel och Mitsubishi.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta Servicemarknadschef Jimmy Olander på 036-30 48 61 eller jimmy.olander@bilgruppenjonkoping.se alt. platschef Claes Havskog på 036-30 49 31 eller claes.havskog@bilgruppenjonkoping.se
Bilgruppen Jönköping logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 jan. 2024 (57 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bilgruppen grundades 2004 och ingår numer i en dynamisk företagsgrupp.
Vi finns representerade i Örebro, Norrköping, Eskilstuna, Köping och Jönköping. Vi är 20 anställda i Jönköping och ca 100 st i gruppen. Bilgruppen Jönköping erbjuder försäljning av privat-, företags- och transportbilar. Anläggningen innehar en fullserviceverkstad samt försäljning av reservdelar.

Vi representerar Citroen, DS, Peugeot, Opel och Mitsubishi.
http://www.bilgruppenjonkoping.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Eskilstuna
Fordon
Företagslogga
Kalmar stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Norrköping
Försäljning
Företagslogga