Hoppa till innehåll
Om tjänsten
Vi söker nu en semestervikarie till vår trafikledning i Jönköping. Tjänsten gäller från och med vecka 22 fram till och med vecka 36. Arbetstiderna är enligt ett rullande schema:
  • 07:00-16:00
  • 08:00-17:00
  • 09:00-18:00
I tjänsten ingår mycket kundkontakter liksom kontinuerlig kontakt via telefon och e-post med Best Transports åkare/chaufförer. Du kommer till viss del även arbeta med fakturering, resursplanering och viss administration.

Om dig
Vi söker en social och utåtriktad person som trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta med andra. Du har god servicekänsla, en hög social förmåga och en fingertoppskänsla för att kunna hantera och lösa olika ärenden. Vi hoppas att du gillar att arbeta i högt tempo med flera bollar i luften. Du är även strukturerad och noggrann. Eftersom tjänsten kräver skriftlig likväl som muntlig kommunikation med flertalet olika intressenter, behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet från trafikledning eller liknande uppgifter är meriterande men inget krav.

Om oss
Best utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att genom ett hållbart utförande vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa.

På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framför allt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Övrig information

Semestervikariat: 1 maj-31 augusti 2023

Placering: Lagervägen 5, Jönköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag-fredag, varierande enligt schema

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 maj 2023 (35 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare