Hoppa till innehåll
Best Transport expanderar i Jönköping och vi söker nu därför flera trevliga chaufförer med C- eller CE-körkort. Hos oss finns det uppdrag att utföra alla dagar i veckan kl 07-17, året runt. Du kommer att utgå från vår terminal i Jönköping.

Alla chaufförer som utför uppdrag för Best Transport får tillgång till vår utbildningsportal Best Academy. I ditt arbete guidas du av vår kunniga trafikledning.
  Om dig
  Som chaufför skapar du ett enormt kontaktnät, du träffar nya kunder varje dag. Och samma gamla kunder också för den delen. Våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Därför är det viktigt att du som kör uppdrag för Best Transport är positiv, engagerad och mån om att vara professionell i din yrkesroll.

  Fart & fläkt och snabba förändringar - det är chaufförsyrket i ett nötskal. Den stora variationen av uppdrag gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. En sak som dock är konstant är att rätt gods ska levereras till rätt mottagare, i rätt tid. Du behöver därför vara noggrann och trygg i din roll, även när tempot är högt.

  Detta stämmer in på dig
  • Du har C- eller CE-körkort och giltigt YKB
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska (du ska kunna förstå skriftliga instruktioner och kunna föra muntliga konversationer).
  Om oss
  På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

  Best är en organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

  Vi utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa, baserat på ett uppriktigt hållbart utförande.

  Övrigt
  För att skapa en trygg arbetsmiljö genomför Best Transport bakgrundskontroll och körkortskontroll på samtliga chaufförer innan anställning påbörjas. Körkortskontroller genomförs även kontinuerligt under pågående anställning.

  Vänligen notera att vi söker chaufförer med C/CE-körkort. Ansökningar som inte uppfyller detta krav kommer inte beaktas.

  Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  17 apr. 2023 (21 dagar kvar)

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare