Hoppa till innehåll

 

Säljare
Södra Sverige 

Nu söker vi en driven säljare med främsta uppgift att ta över och utveckla försäljningen i regionen södra Sverige. Rollen som säljare kommer innefatta bearbetning av både befintliga och nya kunder där du självständigt kommer att sköta försäljningsprocessen från första kontakt till order. Ditt arbete kommer att bedrivas i nära samarbete med säljgruppen och andra stödfunktioner som CAD / Revit Design, marknad och montageledning.

Med södra Sverige som ditt geografiska distrikt blir det mycket resande i tjänsten. Din placering är flexibel, men önskvärd bostadsort är Jönköping med omnejd.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som säljare brinner du för entreprenörskap, är en produktiv och självgående person samt har ett mycket starkt säljdriv. Du har förmåga att lyssna in kundernas behov, vara lyhörd och bygga förtroende. Att hitta den för kunden bästa lösningen och få avslut i affärer är en stor drivkraft för dig. Du är tävlingsinriktad, social och positiv.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

  • Du har god erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom el- eller byggindustri
  • Tekniskt intresserad och kunnig samt van vid försäljning mot kunder inom bygg / industri
  • Minst gymnasieutbildad, gärna med inriktning el / teknik eller motsvarande
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Bra datorvana
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Frågor kan ställas till VD Erik Törnqvist 0270-728 00, info@bergvik.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan alla ansökningar görs genom ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bergvik Sweden AB tillverkar, säljer och installerar tekniska installationsgolv, jord-bävningssäkra golv samt lastbärande installationstak. Våra produkter installeras framförallt i tekniska utrymmen som ställverk, kontrollrum, datorhallar mm. Vi är idag fyra bolag inom Bergvik koncernen med egen verksamhet i Sverige, USA, Sydafrika samt Australien. I Sverige startade verksamheten 1970 och ligger nu i Bergvik utanför Söderhamn, i Bergvik Sweden AB är vi idag 16 anställda och omsätter ca 80 Mkr.

 


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare