Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare
Linköping - Skåne

Axel Larsson är med sina dryga 70 år i branschen en av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument. Med lång erfarenhet av alla slags industriella processer kan vi ta fram skräddarsydda lösningar till våra kunder. Nu söker vi en ny kollega som ska bearbeta kunder i Södra Sverige.

Våra kunder återfinns främst inom processindustri och OEM-segmentet. Du utgår från hemmakontor eller kontorshotell om så önskas. Vårt huvudkontor ligger i Upplands Väsby norr om Stockholm där vi också har vår produktion och lager. 

Vad har Lars Bergman, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte mig till Axel Larsson Maskinaffär eftersom jag vill arbeta i ett företag som jobbar tillsammans med sina kunder och utvecklar marknaden gemensamt med nya produkter och befintliga. Vi jobbar nära våra kunder och hjälper dem att hitta bra lösningar med vårt breda sortiment.

Som anställd hos oss får man kontinuerlig utbildning inom olika områden med möjlighet att specialisera sig. Varje dag innehåller nya utmaningar som ger en möjlighet att bli bättre. För att stärka gemenskapen på arbetsplatsen så stöttar vi alltid varandra, vi hjälps åt och delar med oss av vår kunskap till varandra."

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss erbjuds du fördelar som stor flexibilitet, korta beslutsvägar och att få arbeta i ett företag med positiv utveckling som präglas av en stark teamanda och kamratskap. Till stöd finns också innesäljare, produktchefer och övriga medarbetare. Du får marknadsmässig lön, bonusmöjlighet, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att sköta ditt jobb.

Om tjänsten
I rollen som teknisk säljare kommer du att arbeta med hela vår produktportfölj. Din huvudsakliga uppgift blir att sälja och marknadsföra våra produkter och utveckla lösningar till främst befintliga kunder i ditt distrikt. Distriktet sträcker sig från Skåne upp till Linköping, med undantag från Göteborgsområdet som inte ingår i distriktet.

Vad har Jens Bergenfelt, utesäljare, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har jobbat med innesälj på Axel Larsson sedan 2014, men kände att jag ville utvecklas inom sälj och hoppade därför på en ledig tjänst som utesäljare. Jag har en ekonomisk gymnasieutbildning i grunden och har tidigare erfarenhet från grossistledet inom VVS.

Det mest stimulerande med tjänsten är att få arbeta under eget ansvar och att få hitta lösningar till kunderna. En annan stor fördel är att företaget har en mycket bra syn på sina anställda."

Din profil

  • Stort affärssinne samt teknisk kunnande och förståelse inom processindustri
  • Självgående, uthållig och arbetar strukturerat
  • Ser dig själv som en driven lagspelare
  • Förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med kunder och medarbetare
  • Svenska och engelska, väl i tal och skrift samt B-körkort

Ansökan & kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Säljpoolens rekryteringskonsulter Max Zetterlund på 079-099 73 70 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om oss
Sedan starten för drygt 70 år sedan har vi utvecklats till att bli en av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument, med en omfattande referenslista inom alla industriella branscher. Ett familjeföretag med genuin serviceanda och ett mycket starkt produktprogram, solid ekonomi och korta beslutsvägar. Vi är 42 medarbetare och omsätter ca 160 miljoner. Idag representerar vi ett drygt femtiotal väletablerade tillverkare av produkter i och kring rörsystem, från bland annat Europa, Asien och USA. Företaget är kvalitetssäkrat enligt ISO 9001 och har AAA högsta kreditvärdighet.

Läs mer om oss på vår hemsida: www.axel-larsson.se

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!