Hoppa till innehåll
Axcell Fastighetspartner logotyp

Verksamhetschef till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Ansök nu
Axcell Fastighetspartner är ett expansivt företag med verksamhet inom fastighetsbranschen. Vi är en heltäckande partner till fastighetsägare och hyresgäster med kontor från Malmö till Luleå. Nu söker vi en Verksamhetschef till vårt Jönköpingskontor.

Dina arbetsuppgifter
Som Verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för kunder, leverantörer och medarbetare inom ditt verksamhetsområde. Du har ett direkt personalansvar för arbetsledare och även personalansvar för arbetsgrupper. Inom ditt verksamhetsområde ansvarar du för cirka 50 medarbetare. Du har resultatansvar inom ditt område och ska lägga budget för din verksamhet. Du ska på ett aktivt och inspirerande sätt coacha arbetsledare och personal i deras dagliga arbete. Du ansvarar för att sätta mål för verksamheten i linje med företagets övergripande mål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Personalansvar samt ledning av arbetsledare, fastighetstekniker/skötare, lokalvårdare
  • Det övergripande ekonomiska ansvaret för verksamhetsområdet
  • Budget och uppföljning
  • Avtalsförsäljning
  • Merförsäljning
  • Kalkylarbeten
  • Upprätthålla goda kontakter med och vårda befintliga kunder.
Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och stöttande kollegor som arbetar mot tydliga mål och med högt uppsatta förväntningar. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchef.

Arbetets omfattning
Heltid. Kontorstider. Start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från kontoret i Jönköping, och ansvara över verksamheten i Jönköpings- Skaraborg- och Östergötlands län.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ledare inom fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av att kalkylera och räkna på jobb inom fastighetsbranschen. Som verksamhetschef har du god teknisk kunskap och någon erfarenhet av EL, VVS och/eller komma från närstående bransch. Du har goda datorkunskaper och har gärna arbetat i något fastighetssystem /affärssystem tidigare. B-körkort krävs.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som verksamhetschef är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du brinner för att leda och utveckla dina medarbetare. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och du drivs av att arbeta med frihet under ansvar. Vi kräver inte att du har många års erfarenhet av yrket men däremot att du är driven och har viljan att ge det lilla extra för att få en spännande framtid inom vårt växande företag. Dina ledaregenskaper och förmåga att bygga en välmående organisation kommer vara avgörande i vår bedömning.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Jan-Erik Andersson, Regionchef, på tel. 036-34 40 51 .
Sista ansökningsdag 2023-06-22.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare