Hoppa till innehåll
Audio & Video Expert logotyp

AV-Tekniker Sökes

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Andreas Svensson
Email
Telefon
Vi på AV expert är ett företag som specialiserar oss inom AV-teknik, med fokus på bild, ljud och signage för fasta installationer. Vi är nu i behov av en passionerad och erfaren individ som kan berika vårt team med nya idéer och engagemang, och som är skicklig inom områden såsom försäljning, systemdesign, programmering, installation, service och support.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar montering och installation av AV-teknik, kabeldragning, projektor- och skärmmontering samt installation av videokonferenslösningar. Du kommer även att vara ansvarig för konfigurering av styrsystem och utföra felsökning och service på befintliga system.

Den idealiska kandidaten är en teknikintresserad problemlösare som sätter kundens behov i centrum och ser möjligheter istället för hinder. Du är en positiv, självständig, noggrann och metodisk individ som inte ger upp förrän allt fungerar perfekt och kunden är nöjd. I detta arbete kan övernattningar och långa arbetsdagar förekomma.

Det är också av vikt att du kan visa upp ett rent belastningsregister. Du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetsplatsen kan variera och regelbundna övernattningar i tjänsten är en del av arbetsvillkoren men utgångspunkten är från Jönköping.

Vi förutsätter att du har god vana av användning av verktyg samt att du innehar B-körkort. Följande kunskaper och erfarenheter är meriterande:

  • God datorkunskap, inklusive Office-paketet.


  • Förmåga att läsa ritningar.


  • Kunskap inom svagström och elteknik.


  • Förståelse för nätverkssystem.


  • Programmeringsfärdigheter.


  • Kännedom om ljudteknik och ljusteknik.


  • Grundläggande kunskap inom montering, kabeldragning och kabelhantering.


  • Certifiering inom exempelvis Crestron, Extron, AMX eller liknande är meriterande.


Om du är redo att ta steget och vara en del av vårt engagerade och kompetenta team, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans kommer vi att fortsätta leverera kvalitativ AV-teknik och överträffa våra kunders förväntningar.

Har du några frågor angående tjänsten eller vill skicka iväg ett CV så gör du det till jobb@avexpert.se
Audio & Video Expert logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (29 dagar kvar)

Liknande Jobb