Servicerådgivare

Servicerådgivare

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av bil, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, garantiavveckling och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot våra kunder är nyckelordet.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösningsorienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.


Ansökan och frågor

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Verkstadschef, Angelina på angelina.caran@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-02-17. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Kontaktperson Angelina Caran
Telefon 036-34 88 78
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.