Servicerådgivare Scania lastbilar

Servicerådgivare Scania lastbilar

Nu söker vi dig som vill bli en i gänget hos Atteviks Lastvagnar och har ett brinnande intresse för teknik och service. Vårt motto bygger på att kunden sätts i centrum och att vi levererar bästa möjliga service.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för kundmottagning samt reservdelshantering till allmänverkstadens kvällsskift. Till en början arbetar du tillsammans med övriga servicerådgivare under dagskiftet för att lära dig alla rutiner.

Du kommer att ha många varierande arbetsuppgifter och du är spindeln i nätet för att lösa den dagliga verkstadsdriften. Du arbetar tätt tillsammans med övriga servicerådgivare som ansvarar för dagskiftet och är en del i serviceteamet. Du rapporterar direkt till servicechefen.

Din profil:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom fordonsbranschen. Tempot är högt och det krävs att du är stresstålig och har god förmåga att prioritera.

Som person är du ordningsam, flexibel och drivande. Vi ser gärna att du har ledarskapserfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Frågor och ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår servicechef Mats Hultgren på telefon 036-34 89 05 eller mail mats.hultgren@atteviks.se.

Facklig representant: Dennis Johannesson, 036-34 89 63, dennis.johannesson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/3-2023. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Kontaktperson Mats Hultgren
Email Mejla Mats Hultgren
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.