Hoppa till innehåll

Dynamisk VD till Atteviks Lastbilar AB

Till Atteviks Lastbilar AB söker vi en dynamisk VD som med fokus på omvärldens behov och möjligheter vill befästa och stärka marknadspositionen för bolaget. Fordonsbranschen står inför spännande och stora förändringar som ökar behovet av att anpassa verksamhet och organisation för att möta framtiden på bästa möjliga sätt. Affärs- och verksamhetsutveckling blir allt viktigare där processer och arbetssätt ständigt behöver utmanas och förbättras.

Rollen

Som VD har du övergripande ansvar för företagets hela verksamhet bestående av försäljning av lastbilar och serviceverksamhet. Ditt uppdrag är att leda och utveckla Atteviks Lastbilar utifrån övergripande strategier där du främst ansvarar för lednings- och utvecklingsprocesser. Tillsammans med ledningsgruppen och organisationen förväntas du skapa stort engagemang, lyfta den strategiska styrningen och säkerställa en effektiv organisation utifrån omvärldens och verksamhetens behov.

Du kommer också att få intressanta uppgifter i moderbolaget, utvecklingsarbeten med Scania och andra viktiga intressenter.

Din profil

Som VD behöver du bred kompetens kring företagets olika processer och spetskompetenser kring hur man framgångsrikt driver utvecklingsprocesser. Vi förväntar oss att du har en relevant utbildningsbakgrund och ett antal års erfarenheter från företagsledande roller som gett dig gedigna kunskaper kring utveckling av affärer, marknad/försäljning, produkter/tjänster och verksamhet. Teknisk kompetens och stort intresse för branschen är viktigt.

Kunskaper i all ära, men det som är mest avgörande för att lyckas i rollen är dina ledaregenskaper och förmåga att bibehålla det engagemang som finns i organisationen och medarbetarna. Som VD behöver du vara utvecklingsinriktad, affärsmässig och resultatorienterad. Som ledare vill vi att du är kommunikativ, inkluderande och en stark relationsbyggare såväl internt som externt.

Vi erbjuder

Atteviks Lastbilar är idag ett välmående och väl fungerande företag med en bra organisation och kompetenta och engagerade medarbetare. Vi erbjuder en tjänst i en bransch med stora och intressanta förändringar. Som VD har du i allra högsta grad stor påverkan och delaktighet i att Atteviks Lastbilar möter framtiden på bästa möjliga sätt.

I denna rekrytering samarbetar Atteviks Lastbilar med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information kontakta Christer Johansson 070 670 25 85 eller Henrik Hallström 073 545 28 88.

Välkommen med din ansökan via ww.stellaab.se senast 2023.11.04.

Om Atteviks

Ett kvalitetsbegrepp sedan 1945

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, Skoda, CUPRA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping.

Koncernen har en omsättning på ca 3 100 MSEK och har ca 440 anställda. Atteviks Lastbilar AB har en omsättning på ca 590 MSEK och har ca 140 anställda.

www.atteviks.se
Atteviks Lastbilar AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Christer Johansson
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Värnamo
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Värnamo
Organisation & ledning
Företagslogga