Hoppa till innehåll
Atteviks Bil AB - Jönköping logotyp

Servicerådgivare till Atteviks Bil i Jönköping

Ansök nu
Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, VW Transport, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil och Atteviks Lastbilar. Moderbolaget Atteviksgruppen har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.

Atteviks är i en tillväxtperiod och därför söker vi ytterligare servicerådgivare. Är du ett riktigt service-ess som brinner för nöjda kunder i kombination med ett tekniskt intresse är detta tjänsten för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Rollen som servicerådgivare är bred och du kommer att arbeta för att Atteviks kunder lämnar nöjda och enligt plan. Du kommer att arbeta som kundmottagare och ta emot och lämna ut bilar, skapa och sammanställa arbetsorder, garanti- och försäkringsärenden samt övriga administrativa ärenden.

Vidare kommer du vara ansiktet utåt när det gäller service och hantering av kundärenden och du jobbar i en rad olika kanaler för kommunikation på bästa vis.
Du har löpande dialog med verkstadstekniker och övrig personal för att skapa en kundupplevelse i världsklass. Då Atteviks är i en tillväxtfas kommer du att komma in i en spännande tid, där din framåtanda, driv och vilja att lyckas skapar din framgång.

Din dag kommer att vara varierande med många intressanta möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot kunder är ett nyckelord!

Din profil:
Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och goda relationer. Du har en god administrativ förmåga och en teknisk förståelse / tekniskt intresse. Har du erfarenhet från bilbranschen är det meriterande men inget krav. Din nyckelkompetens i denna roll kommer att vara din förmåga att hantera olika typer av kundsituationer.

Vi tror att du har arbetat minst 5 år i ett serviceyrke förut och förstår vikten av att skapa långsiktiga relationer. För att passa in rollen ser du dig själv som ett administrativt service-ess med lite skinn på näsan och du har en förmåga att kunna arbeta sakorienterat och lösningsfokuserat. Tjänsten kräver även B-körkort och flytande svenska i tal och skrift. 

Atteviks erbjuder en spännande roll i organisation som växer och satsar.
Vill du arbeta med en av de ledande aktörerna i bilbranschen och bli en del av härligt team som präglas av driv och engagemang så är detta rollen för dig!

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Fler från samma arbetsgivare