Hoppa till innehåll
Attends logotyp

Product Owner Collaboration MS365

Om rollen

Attindas arbetar med att förbättra livskvaliteten för miljontals människor över hela världen genom vårt breda sortiment av inkontinensprodukter för vuxna, barnblöjor och andra medicintekniska produkter. Vi är en global koncern med fyra tillverkningsanläggningar i världsklass där Attends i Aneby är en av dem. Vi har en global IT organisation och söker dig som vill vara med och driva vår långsiktiga utveckling inom MS365 med fokus på SharePoint globalt.

Tjänsten innebär globalt ansvar för att driva förbättrings- och utvecklingsprojekt kopplat till SharePoint och MS365. I uppdraget får du stöd av lokala site owners och IT kollegor i respektive land samt externa samarbetspartners som ger kraft till utvecklingen. Huvudfokuset ligger i Change Management och projektledning kring företagets migrering och utrullning av SharePoint online men operativa inslag som bland annat 3rd line support och löpande systemadministration förekommer.

Globalt består IT-organisationen av cirka 50 medarbetare. Lokalt i Aneby arbetar ett team på 8 personer med skilda ansvarsområden. Du rapporterar till Senior Business Systems Manager som är lokaliserad i Aneby.

Placering är på vår enhet i Aneby men du har också möjlighet att arbeta på distans ett par dagar i veckan.

Din profil

Vi ser att du har en relevant utbildning inom IT alternativt byggt på dig relevant kompetens genom yrkeslivet. Har du ett par års erfarenhet av att arbeta med Microsoft 365 som Product Owner, konsult, projektledare eller som en del av ett implementeringsprojekt i din organisation? Då kan vi vara helt rätt för varandra.

För att trivas hos oss ser du dig själv som en doer med intresse för såväl strategi- som operativt arbetet. Du är en trygg projektledare med förmåga att driva och engagera kollegor samt våra samarbetspartners till att nå gemensamma mål.

Då du kommer arbeta nära samtliga anläggningar runt om i världen ställer det krav på att du är obehindrad i engelska språket.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en spännande och internationell koncern där vi gör skillnad för den enskilda individen genom våra produkter. Du erbjuds en nyckelposition där du får möjlighet att utvecklas såväl personligt som professionellt och sätta betydelsefulla avtryck inför framtiden.

Våra kärnvärden är flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket skapar en arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra. Hoppas du vill vara med på resan!

I den här rekryteringen samverkar vi Med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi välkomnar din ansökan omgående.

Om Attends

Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar produkter till kunder över hela världen. Under 40 år har Attends tillverkat inkontinensprodukter i småländska Aneby. Där finns även vårt center för utveckling, produktion och distribution. Produkterna är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin vilket ger en god komfort, hudtorrhet och läckagesäkerhet. Detta skapar trygghet och frihet i vardagen för personer med besvär av inkontinens.
Mer info
Kontaktperson
Elin Dresch
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare