Hoppa till innehåll
ATS kraftservice logotyp

Distributionselektriker

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

sökes för uppdrag i Småland.

Nu letar vi efter fler kollegor till oss på ATS kraftservice. Som distributionselektriker arbetar man med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 - 24 kV, såväl jordkabel som luftledningar. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjligheten att jobba inom alla spänningsområden.

Din profil

Du bör ha elkraftstekniks utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildning i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

Du skall både kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter flexibilitet, ansvarstagande och god kommunikationsförmåga.

Körkort B är ett krav.

Placeringsort - man utgår från sin hemadress och arbete sker på något av våra projekt i regionen.

Har du frågor om tjänsten kontakta
Peter Sivtoft, Affärsenhetschef 0733 37 49 68

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

ATS kraftservice logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren